Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.07.2020
Se curață legumele și întregi împreună cu spatele de găină se pun la fiert într-o oală de 3,5l. Când începe să fiarbă se sărează după gust. Se lasă la fiert timp de o oră și 40 min. După acest timp, se strecoara supa și se înmulțește cu apă...
publicat la 24.07.2020
publicat la 17.07.2020
publicat la 14.07.2020
In cont 3
Perie de pantofi
Set de 4 pahare de whisky
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Placa de tocat fata-verso
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:37
ieri la 08:56
de Rocsi 9
pe 24.02 la 20:26
de laura_n 7
pe 24.02 la 11:51
pe 24.02 la 10:32
5 comentarii
4 comentarii
de Panacris 9
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Bucataras
iry-gabriela 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Alina26 1
SENO 1
Andreea_Mario 1
Jullya 1
emilbigiu 1
pasiibucatariei 1
Rocsi 9
2238 puncte
Panacris 9
1837 puncte
RODIMUR 8
1195 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
300 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Supa de gaina cu galuste
Se curață legumele și întregi împreună cu spatele de găină se pun la fiert într-o oală de 3,5l. Când începe să fiarbă se sărează după gust. Se lasă la fiert timp de o oră și 40 min. După acest timp, se strecoara supa și se înmulțește cu apă...