Nucsoara se poate macina sau nu, folosindu-se drept condiment, in ambele variante. Este mult mai iute si mai putin subtila decit nucsoara pulpa. Este un condiment clasic, folosit la prepararea unor prajituri
Postat de Bucataras in Condimente pe 11 Iul 2009, 12:14
 Nucsoara
Nucsoara Ghidul condimentelor
Ghidul condimentelor Nucsoara
Nucsoara De ce sunt condimentele din ce in ce mai scumpe?
De ce sunt condimentele din ce in ce mai scumpe? Comoara ascunsa din bucatarie: condimentele
Comoara ascunsa din bucatarie: condimentele Mix de condimente pentru vin fiert
Mix de condimente pentru vin fiert nucsoara
								nucsoara								 
					
								
        
        
    
				
			            Nucsoara se poate macina sau nu, folosindu-se drept condiment, in ambele variante. Este mult mai iute si mai putin subtila decit nucsoara pulpa. Este un condiment clasic, folosit la prepararea unor prajituri
Nu este folosita numai in aromatizarea prajiturilor. Se poate folosi si in sosuri albe, condimenta carnea, pestele, piure de cartofi, conopida, pasta de oua etc. Eu personal ador acest condiment 