Coaja de ou - Cafea

Postat de Sidy in Cu de toate pe 23 Sep 2015, 07:34

Articol pe placul a 9 bucatarasi
comenteaza
Coaja de ou - Cafea

Probabil cei mai multi dintre noi facem acelasi lucru cu cojile de ou dupa ce le golim de continut: le aruncam la gunoi. 

 

Stiati insa ca le puteti folosi dimineata, intr-un mod la care nu v-ati gandit pana acum? 

Sigur aveti acasa o rasnita, puneti cojile in ea si pisati-le pana cand obtineti o pulbere fina.

 

Ulterior puteti adauga o lingurita din acest praf in filtrul de cafea, sau chiar in ibric. Veti observa ca gustul acesteia va fi mai dulce si mai aromat.

In plus, coaja de ou este foarte bogata in calciu si are minerale esentiale care mentin sanatatea dintilor. 

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Comentarii (2)

23.09.2015, 13:01

interesant

26.09.2015, 20:39

Ceva nou, nu stiam

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]