Cofetaria Demel din Viena

Postat de Bucataras in Bucataras hai hui pe 13 Ian 2010 | 17637 vizualizari

Comentarii (39)

13.01.2010, 22:54

Foarte frumos!

13.01.2010, 23:02

foarte gustos

13.01.2010, 23:06

Am fost la Viena, Bucataras, ai descris foarte bine cofetaria

13.01.2010, 23:07

M-am intors sa ma mai uit o data la poze!

13.01.2010, 23:08

, la fix, ca am adaugat-o pe doamna pensionara si pe nenea tortul dobos

13.01.2010, 23:28

Foarte frumos M-as intoarce oricand la Viena, mi-a ramas la suflet mi se pare un oras romantic , cred ca datorita muzicii si oamenilor linistiti

ela

ela
13.01.2010, 23:36

vreau si eu o felie de dobos...cafea am baut in timp ce bucataream,e cea mai buna cand o bei printre oale

13.01.2010, 23:50

, iar esti, ela, printre oale?

ela

ela
14.01.2010, 00:06

unde as putea sa fiu?sotul meu a renuntat sa mai stea treaz,sa ajung si eu in pat...i-am promis tatalui meu ca ii fac fasole si de ieri numai la asta se gandeste,m-a sunat deja de cateva ori sa ma intrbe de ea,asa ca ...plus ca am de facut un meniu pt 2zile

ela

ela
14.01.2010, 00:10

chiar azi ma uitam la o retete de dobos si ma gandeam ce buna ar fii...si mai buna la Viena.acum as pleca.si cafeaua aia...

ela

ela
14.01.2010, 00:13

mi-ar prinde tare bine o excursie,de 3ani nu am fost in concediu.si luna de miere a durat doua zile

ela

ela
14.01.2010, 00:18

pana si catelusa mea e rupta de oboseala de cate nopti ma pazeste si imi pazeste oalele pe afara cat le pun la racit

14.01.2010, 00:23

eu m-as da la cafea -ana demel .
prinde bine articolul daca mai mergem la Viena .

14.01.2010, 00:29

Daca as fi la Viena, in cofetaria Demel, in salonul de la etaj, cu o felie de tort Dobos in fata, parol ca nu m-ar deranja sa ma intretin la o barfulita cu doamna pensionara.

ela

ela
14.01.2010, 00:36

haideti sa urcam in avion si sa plecam la Viena.pana dimineata ne intoarcem,nici nu o sa observe nimeni ca am plecat

14.01.2010, 09:00

ntzzz, Bubule, m-ai omorat de la prima ora!!!

14.01.2010, 09:01

Foarte frumos articolul, Bucataras! Felicitari!!! Foarte delicios!

14.01.2010, 12:15

n-am mancat niciodata tort dobos asa caaaaaaaaaaaaa... un tort va rog ... ah, intotdeauna am crezut ca tortul dobos e romanesc

ela

ela
14.01.2010, 13:35

IONIXnu ai mancat niciodata dobos?nu ai fost niciodata la cofetarie?cati ani ai?ar trbui sa il pedepsim pe BUCATARAS si sa il punem sa ne faca dobos daca tot ne-a facut atata pofta.eu m-am hotarat,daca timpul imi permite azi fac dobos

14.01.2010, 13:40

poate am mancat dar se numea altfel... nu stiu eu nu intru in cofetarii decat cand merg in alte tari... stiu ce fac astia prin cofetarii la noi asa ca evit sa intru in ele ah, si am 28 de ani
pai, asa-i... Bucataras sa faca iar eu pap tot

ela

ela
14.01.2010, 14:43

nici eu nu mai merg prin cofetarii,dar mergeam pe vremuri,cand eram mica.alta denumire nu are dobosul.nu cred ca o sa mananci tot,mult e prea gretos,si apoi,nu vezi ca toate bucatarasele vor dobos,ne lasi si noua...eu cred ca am sa fac azi,ca daca astept dupa bucataras...

14.01.2010, 17:27

decit sa fac Dobos, mai bine dau fuga la Viena, cumpar si va aduc

14.01.2010, 17:56

foarte frumos totul, si pozele, si articolul si cred ca v-ati simtit minunat acolo.

14.01.2010, 18:18

Sincer, pe mine nu m-a dat pe spate cofetaria asta. Io-s dulciurist, maninc de sparg, insa la Demel nu m-au incintat produsele. Celebrul tort Sacher, mindria vienezilor, era cam sec, fara cine stie ce gust, iar Dobosul cam gretos. Calitate subtire, raportata la fitele si renumele cofetariei. Atmosfera, in schimb, era foarte misto. A, si placinta aia cu spuma de lapte a fost buna

14.01.2010, 18:19

Stati pe-aproape, zilele astea bag un reportaj de la o crisma de la marginea Vienei. Acolo sa vedeti spectacol ...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]