Postat de bucataria_cu_mirodenii in Condimente pe 14 Ian 2013 | 3941 vizualizari
De folos articolul tău Daciana. Noi avem curte, frădină solar. De câţiva ani am avut pătrunjel din belşug. Iar acum, sub zăpadă avem pătrunjel verde, că-i lângă folia solarului
Mulţumim pentru articol
Vai Victor daca ai stii cat imi doresc sa am si eu un solar, o curte, cat de mica, sa sadesc, of of. Am sadit odata si sovarv , si salvie, si rozmarin si busuioc, o sumedenie de plante ca-mi plac de numa' . Ma bucur ca-ti place inseamna ca n-am pierdut timpul degeaba
Promit sa mai scriu ca am material didactic cu gramada
si eu le usuc la fel...mai nou, insa, am descoperit metoda uscatului la deshidrator, si asa isi mentin si o culoare vie (plus ca se usuca mult mai repede)
Am facut vegeta la dezhidrator acum doi ani, am uscat la legume de m-am stricat de cap dar a iesit o vegeta 100 % naturale din plante sadite de mine in mare parte si uscate 100% de mine, e o senzatie fantastica, n-am cumparat vegeta de doi ani si nu mai cumpar ever
Apropo, are o aroma incredibila, te paleste un miros de legume atat de placuta, de-ti vine sa dai pe gat toata cutia, mi-a iesit fantastic de buna. Am tot impartit din ea de la un moment dat ma suna lumea ca nu vand?!! N-ar fi rau...
cunosc sentimentul...si eu folosesc tot de vreo doi ani vegeta facuta de mine...plus legume deshidratate si conservate tot de mine! e cel mai sanatos si mai sigur asa!