Cum sa scoti un cozonac reusit din cuptor?

Postat de RuxyRux in Cu de toate pe 11 Apr 2013 | 14796 vizualizari

Comentarii (30)

11.04.2013, 20:44

Interesant si instructiv.

11.04.2013, 20:45

Sper sa fie de ajutor

11.04.2013, 20:50

Partea ”Nu va apucati de cozonac atunci cand sunteti suparati, stresati, fara chef”, e cea mai instructivă!

11.04.2013, 20:52

Panacrisule drag...stii tu ce stii )

11.04.2013, 21:03

Ruxy

11.04.2013, 21:04

Cat m=a obsedat pe mine cozonacul asta caruia-i da umplutura pe dinafara.Asa imi place sa fie cozonacul.
Eu nu am cine stie ce experienta in ce priveste aluaturile dospite si mai ales in privinta cozonacului.
De obicei o am pe mama care sa ma indrume cand aleg sa fac asa ceva.
Mama imi spunea insa ca e important sa nu pui prea mult zahar in aluat,altfel nu va creste suficient de mult,dar vad ca tu spui ca e nevoie de 500 g zahar pentru 1 kg faina.Pare mult.
Pupici si multumiri pentru sfaturile pretioase

11.04.2013, 21:12

Foarte bune sfaturi! De regula eu tin cont de aproape toate. Exista si un dar: Traiasca masina de facut paine! Ea framanta acum cozonacul!

11.04.2013, 21:15

Multumesc pentru sfaturi!!! Articolul e scris pentru mine Voi tine cont de ele, si, mai ales de starea de spirit! Asa cum iti spuneam, nu imi reuseste nimic cand sunt trista, suparata, abatuta. Nici macar un ou fiert moale! Pup cu drag!

11.04.2013, 21:18

abia astept sa-l prepar din nou!!Imi plCe de mor sa+l fac dar nu ma omor cu mancatul!

Teo

Teo
11.04.2013, 21:33

De ce as tine faina la frigider\?Cantitatea se zahar se socoteste la L de lichid.

Niciodata cu framantam cu albusurile,le folosim la crema.

11.04.2013, 21:34

Diuta...eu ce sa fac daca iubesc cozonacul dulce? Desigur ca asta cu 500 gr la 1 kg de faina e idealul pentru mine cum am si spus...si normal ca fiecare va alege reteta pe care o va dori, iar cantitatile de zahar intotdeauna variaza in retete...imbratisari si tie si maicutei tale iubite...si multumesc de trecere

11.04.2013, 21:36

Sa fii iubita
Intr-un fel ma bucur ca mama nu vrea prea mult zahar in dulciuri,cum nu pot sa renunt la ele,macar nu le fac prea dulci

11.04.2013, 21:41

Mariana...pentru cine vrea sa tina cont de ele...poate fi un ajutor

11.04.2013, 21:42

Dya...cu toata sinceritatea iti spun ca la tine m-am gandit te imbratisez si orice reteta ai alege tin pumnii sa iasa

11.04.2013, 21:43

Te pup Ionela...si mie imi place mult aroma raspndita in toata casa

11.04.2013, 21:44

11.04.2013, 21:44

Uneori se mai tine faina la frigider Teo...mai ales cand e foarte cald si e riscant sa se umple de gaze...in caz in care nu ai beci si ai cumparat mai multa...sunt si retete in care se pune si albusul....mama mea facea( ca acum am preluat eu) cu albusurile in crema...eu prefer sa pun ciocolata

11.04.2013, 21:46

Dia...bine ar fi sa lasam cozonacul numai de Paste si Craciun si atunci un plus de zahar nu strica la silueta...desigur daca nu exageram...si tu sa fii iubita! si tocmai ce am scos doi din cuptor mai devreme...deh...probe

11.04.2013, 21:46

Motanel

11.04.2013, 21:51

De proba tot fac si eu sa vad cum imi ies dulciurile

11.04.2013, 21:52

11.04.2013, 23:27

Da Diuta...cunoastem situatia

11.04.2013, 23:27

Delia

12.04.2013, 17:20

Cu asa sfaturi nu poate sa iasa decat un cozonac delicios!

12.04.2013, 18:11

Miha te imbratisez!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs