Interesant articolul tau Corina..................uite asa mai invatam si noi cate ceva.Pup!...............
Multumesc Medi
super corinuta
felicitari pt articol e minunta si avem de invatat destule din acest articol minunat![]()




Nadina, asa este, in fiecare zi invatam ceva nou!







super. Pot sa congelez? se pastreaza din calitati, pe iarna?
Sidy
multumesc
Prin congelare, fructele si legumele isi pastreaza aproape in intregime substantele nutritive, culoarea si aroma. Iar datorita temperaturii foarte scazute la care sunt pastrate, este impiedicata inmultirea microorganismelor
super corinuta articolu tau ![]()

=D
e bine de retinut![]()
si catina este foarte buna. dar trebiue culeasa in octombrie, dupa caderea frunzelor. cel mai bine este sa o mancam proaspata, dar se poate si conserva in miere. eu tin borcanele la frigider.
daca gasiti miere poliflora zaharisita este foarte buna. incercati sa nu cumparati miere cu o usoara spuma deasupra, deoarece a fost incalzita si are mai putine proprietati.
