Interviurile Bucataras: Ina

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 17 Iun 2010 | 5860 vizualizari

Comentarii (200)

ana

ana
18.06.2010, 07:40

Felicitari Ina ,ne-ai dezvaluit o parte din felul tau de a fi

Ina

Ina
18.06.2010, 07:55

Ina

Ina
18.06.2010, 07:55

Credeam ca-l pune cand vine din concediu

Ina

Ina
18.06.2010, 07:57

Multumesc , Ana! Eu pot fi in multe feluri...

18.06.2010, 07:59

buna dimineata. da..multe feluri,ai dreptate, ma asteptam la ceva si mai tonic, asa cum te stiu eu

18.06.2010, 08:00

Zic eu Ina........BESTIALE raspunsuri.
Si faci ce faci si tot la centimetri ajungi.......si unde pui ca tot la 40
Gata cu gluma, hai ca acuma vorbesc serios...............ti-ai luat in serios rolul de intervievat dar ai presarat pe ici pe colo fraze hazlii care fac sa fii tu , cea ce dau savoare acestui interviu.Te-am citit cu mare drag si atentie si pot spune ca am avut o companie tare placuta in aceasta dimineata la o cafea si o tigare.Te pup ,te imbratisez cu mult drag si ma bucur ca te-am cunoscut........chiar si numai virtual.
Zile bune la sfarsit de saptamana!

Ina

Ina
18.06.2010, 08:01

Gaby, cand l-am scris era Costel langa mine....atat am putut

Ina

Ina
18.06.2010, 08:03

ma lua el cu: "trebuie sa ai chibrituri, sa te descurci sa faci foc....." Zic: taci, mai, ca pe mine ma intreaba, nu pe tine

Ina

Ina
18.06.2010, 08:04

Multumesc mult, Medi`

18.06.2010, 08:04

ahaaaaaa.tu oricum imi esti foarte draga,

18.06.2010, 08:05

Gaby,pai in fata sefului trebuie sa iei pozitia de drepti si sa fii serioasa.........nu de alta dar trebuie sa faci impresie buna,nu?.......si iti dai seama ca daca Ina ar fi inceput sa se dezlantuie exista riscul sa-i cada din mana microfonul lui sefu?

Ina

Ina
18.06.2010, 08:08

Medi'

Ina

Ina
18.06.2010, 08:09

Mai, eu pot fi si foarte serioasa, cand e cazul. Si chiar imi iese, sa stiti Dar colegii cica nu-mi sta bine serioasa ( sensul cuvantului il intelegeti voi, nu va duceti prea departe
)

Ina

Ina
18.06.2010, 08:12

cu interviul asta m-a pus putin in incurcatura, pentru ca eu vorbesc mult, dar niciodata nu am excelat la compuneri ( eu le admir pe celelalte, ca scriu asa de frumos despre ele...., insa eu sunt foarte simpla in raspunsuri, comentariile mele nu-ti merg la suflet....poate doar te amuza, dar e si asta ceva )

18.06.2010, 08:18

ina, fata de gasca, asa cum te-am perceput, ma bucur ca te-am cunoscut felicitari pentru interviu

18.06.2010, 08:21

uf ina, exprimarea asta bat-o vina). nu era vb de mers la suflet, ca tu-mi mergi si cand taci), dar n-o recunosteam pe ina mea in randuri, ci pe ina asistata de costel ))

Ina

Ina
18.06.2010, 08:22

Multumesc, pusikmea! Mai, nu ma faceti sa plang, ca-s la munca

Ina

Ina
18.06.2010, 08:23

Gaby

18.06.2010, 08:43

ina, asta inseamna ca asa cum esti tu pt noi, suntem si noi pt tine, eu consider ca suntem ca o familie, frumoasa si numeroasa

Ina

Ina
18.06.2010, 08:45

Pusikmea, eu chiar tin la voi, mai, si-mi place mult site-ul asta, chiar ma relaxeaza

18.06.2010, 09:06

nu stiu ce ne-a facut bucataras, dar pe toate ne-a dat gata, cu site-ul mai ina, ca stiu ca tu te gandesti iar la prostii )

Ina

Ina
18.06.2010, 09:10

bine ca ai specificat cu ce ne-a dat gata

Ina

Ina
18.06.2010, 09:11

ar trebui sa-si puna si el o poza la avatar, ca sa-ti spun atunci daca ai dreptate sau nu

18.06.2010, 09:12

esti belea fata))),ti-am zis ca ma depasesti cu mult))

18.06.2010, 09:19

pai am specificat ca stiu, unde te duci tu cu mintea

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]