Postat de adnia in Condimente pe 3 Ian 2013 | 1387 vizualizari
Ador mararul in forma proaspata,cel uscat nu ma incanta,dar am sa incerc varianta ta cu semintele macinate
nici eu nu stiam varianta asta pana anul trecut...am incercat-o si mi-a placut mult. de atunci am mereu marar uscat in casa!
de primavara devreme si pana toamna, curtea-mi e invadata de marar . Doar in ciorbe nu-l folosesc, in rest...
( ba la ciorba de fasole pun din plin )
pentru iarna-l pastrez congelat si cu sare, la borcane ; nu-l usuc, dar varianta cu semintele ma incanta si pe mine s-o incerc
Mersi de pont
cu placere
Şi la noi în bucătărie mărarul e nelipsit, indiferent de forma în care se regăseşte. Noi îl avem tot timpul verii până toamna târziu în grădină, mai apoi băgăm la congelator.
eu locuiesc la altitudine foarte mare, unde iarna pleaca abea prin mai, iar toamna se instaleaza devreme. in plus de asta, altitudinea mare nu permite plantutelor sa creasca asa cum mi-as dori....asadar, recurg si la metoda aceasta!
Cat de mare este altitudinea??
aprox. 1400m