Pastravarie de 4 stele la Albota

Postat de Bucataras in Bucataras hai hui pe 17 Oct 2010, 16:00

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

Noi am fost in octombrie, pe o ploaie marunta si rece. Am gasit usor locul, care ne-a surprins prin frumusetea sa. Exista un complex foarte bine pus la punct, cu bazine de pastravi, cu multe oportunitati de a te relaxa: pescuit, plimbare cu atv-urile ori caruta la ferma proprie, sala de fitness, jacuzzi sau piscina.

Restaurantul este foarte curat, iar mincarea delicioasa.

Cum v-am zis era rece afara, asa ca o tuica fiarta a fost bine-venita.  Am mincat bors de peste, pastrav Carol (cu un sos alb de smintina si vin), plachie de pastrav sau file de pastrav la gratar. Totul foarte gustos.

Mai jos citeva fotografii surprinse in zona


Comentarii (4)

19.10.2010, 17:50

ce frumossi ce de pastrav

20.10.2010, 10:08

frumoasa locatie.........tare mult imi place aici................

Ina

Ina
27.10.2010, 08:01

Uiter ca eu n-am avut curajul sa-mi iau aparatul foto in toaleta de la Poiana Izvoarelor Si asa se uita lumea la mine ca-mi pozez mancarea Or fi zis: " astia n-au vazut pastrav in viata lor si vor sa se laude acasa"

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]