Slabeste asociind corect alimentele

Postat de ligia_hansyy in Dieta pe 6 Noi 2012, 23:28

Articol pe placul a 6 bucatarasi
  • Taguri:

  • p
comenteaza

Asocierea adecvata a elementelor  poate ajuta organismul sa arda mai eficient grasimile,poate asigura absortia maxima a substantelor nutritive, a enzimelor si a proteinelor , poate preveni balonarea ,indigestia, constipatia ,crampele etc.

Problema consta in faptul ca unele  alimente se digera mai repede decat altele.Daca mancati un singur tip de alimente sau mai multe alimente asociindu-le corect , capacitatea dumneavoastra de digestie  si de descompunere eficienta a hranei , adica organismul nu retine fragmente de alimente  nedigerate , care sa se transforme apoi in bulgari de grasime sau in celulita.aceasta metoda este una dintre cele mai eficiente cai de slabire.

Alimentele se clasifica in 4 grupe :

Grupa 1 : PROTEINELE(carnea rosie ,carne de pasare ,branza ,peste ,oua ,lapte ,nuci, soia,iaurt,moluste si crustacee) produc sucuri acide si se digera foarte greu aproximativ 4 ore.

Grupa 2 : CARBOHIDRANTI(cerealele,paine,paste fainoase,faina , biscuiti, legumele cu amidon)produc sucuri digestive alcaline si se digera in 2 ore.

Daca veti consuma alimente din cele 2 grupe simultan enzimele si sucurile digestive se vor neutraliza , iar hrana nu va fi digerata eficient si vor intra in putrefractie in intestine producand gaze,indigestie.

Grupa 3: SALATELE SI LEGUMELE,radacinoasele,semintele, ierburile, condimentele si uleiurile din seminte.

Aceste alimente pot fi consumate atat cu alimentele din gr 1 cat si cu alimentele din gr 2 

Grupa 4 :FRUCTELE se digera in 30 de minute ,se consuma singure cu 30 min inainte de masa 

Comentarii (2)

07.11.2012, 00:56

10.12.2012, 21:39

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

ULTIMELE COMENTARII

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]