Postat de aziz in Condimente pe 26 Ian 2011 | 6415 vizualizari
Eu am marele noroc sa folosesc sofran Iranian de cea mai buna calitate si este foarte aromat,il folosesc destul de des. Are o culoare foarte frumoasa si o aroma deosebita. frumos articolul
Si eu folosesc sofran , e deosebit si foarte valoros cu adevarat...ofera o culoare foarte frumoasa cozonacilor ...superb articol Aziz...multumesc pentru mica legenda
fetele multumesc ,am cetit si eu si doar v-am tradus dar este interesant si ma bucur sa pot impartasi cu voi
Poti sa spui ca sofranul este o floare rara
Spre surpriza mea bunica sotului meu imi spunea ca in vremea tineretii aveau sofran in gradina , la tara , il folosea la supe .
Acum 2 ani am gasit seminte si am ,, cultivat '' in gradina . Mi-au iesit cateva plantute
multumim pt acest articol foarte util
Stiati ca flaorea de sofran si brindusa sunt amandoua din aceeasi specie (amandoua se numesc crocus)
fetele
Mona tot respectul meu ,ai studiat Horticultura,floricultura sau esti interesata de acest domeniu?Ma bucur mult ca te-ai gandit sa scrii acest articol util pentru toata lumea
cris merci de aprecieri, nu am studiat dar niciodata nu e prea tirziu
Mona
interesant bravo