
publicat la 18.08.2013
publicat la 18.08.2013
publicat la 30.07.2013
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de legume
Se iau legumele si se spala bine, se taie in cubulete toate , mai putin morcovul si ceapa care se baga in blender si se maruntesc bine, dar cat sa nu fie extrem de mici. Se pune oala cu putin ulei in ea la incins,se adauga imediat ceapa cu morcovul din blender si se calesc pana ce-si lasa...
Ciorba de fasole cu carnati afumati reteta traditionala romaneasca
Cum se prepara Ciorba de fasole cu carnati afumati reteta traditionala romaneasca Se pune la fiert apa intr-o oala mare , adaugam fasolea. Pe masura ce fierbe o sa faca spuma, ar fi bine sa fie inepartata ca sa observati evolutia fasolei. Intre timp, taiem morcovii cubuleti sau mai...
Supa de varza imbunatatita
Maruntiti ceapa in robot ,bine.Se caleste ceapa in uleiul de masline extravirgin pana isi lasa zeama proprie,apoi adaugam ardeiul gras verde taiat cubulete si calim in continuare cu ceapa timp de circa 4-5 minute. Dupa ce ati calit bine cepele impreuna cu ardeiul gras, adaugati apa cu un deget...