aziz

1

Bucataras
incepator

Tg Neamt

Bucataras din 07.09.2010

RETETE294
PRIETENI112
Articole

Barbecue Rub (eu ii zic crusta barbecue pt gratar)

In Condimente, la: 4 Apr 2011

o lingurita boia dulce o lingurita sare o lingurita piper negru macinat o lingura ceapa deshidratata pudra o lingurita chimen macinat se amesteca condimentele si se imbraca feliile de carne pentru gratar

Harissa

In Condimente, la: 4 Apr 2011

12 ardei iuti rosii uscati o lingurita seminte de coriandru prajite 2 lingurite seminte de chimen 2 catei de usturoi 1/2lingurita sare 4-6 linguri ulei de masline Este un amestec de condimente pe baza de chili, folosit cu precadere in bucataria...

Kammun-Cumin-Chimion

In Condimente, la: 2 Feb 2011

           Provine din Egipt,acum crescind in majoritatea tarilor calde in special India,Africa de N,China si America.Specia insa este asociata in special  cu Marocul ,unde este foarte des intilnit in restaurantele de pe strazile ,,medinei,,....

Sofranul-crocus sativus

In Condimente, la: 26 Ian 2011

Provine din familia Iridaceae si este stigmatul uscat al florii de Crocus sofran.De ce este cel mai scump condiment din lume ,o sa ma intrebati ?pai sa vedeti ca pentru jumatate de kg de sofran este nevoie de 75000 mii de flori sau 225000 stigmate culese cu mina.Deci va puteti inchipui ce il face...

Turmeric,curcum

In Condimente, la: 25 Ian 2011

Curcuma este un condiment antic, originar din Asia de Sud Est, folosit din antichitate ca vopsea si  condiment. Este cultivată în principal în Bengal, China, Taiwan, Sri Lanka, Java. Peru. Australia şi Indiile de Vest. Acesta este încă folosit în ritualuri...

Afisate 1 - 5 din 5 articole    

Postari recente

publicat la 21.06.2012

Sambusek cu carne tocata

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Nici anul ăsta n-ai luat un Oscar? Zi merci că-ţi iei salariul luna asta!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]