Retete fara secrete
Prezentare Interni 2017 – Mihai Petrișor
Data:20.03.2017Două generații de interni și-au adus deja aportul pe acest blog și la fiecare despărțire... articol complet
Doar o tochitură
Data:15.03.2017Am început acest drum cu o mămăligă; poate pentru că îmi era la îndemână, poate... articol complet
Tartă Cheesecake
Data:14.03.2017Cu această reţetă închei colaborarea frumoasă avută cu Asociaţia Adi Hădean. Au fost... articol complet
Tartă cu afine și bezea
Data:13.03.2017Când am aplicat pentru internship, am preparat bezele şi cremă de lămâie şi afine. Aşa... articol complet
Salată cu sfeclă roșie și smochine
Data:10.03.2017În această săptămână vă propun o salată uşor de preparat, delicioasă şi plină de... articol complet
Preparat feminin
Data:09.03.2017Nu am ce face, toți stimulii din jurul meu în această perioadă mă duc cu […] The post... articol complet
Tort Pavlova cu mascarpone şi fructe de pădure
Data:08.03.2017Tortul Pavlova mă duce cu gândul la rafinament şi fineţe, iar acesta este motivul pentru... articol complet
Cină surpriză cu iz thailandez
Data:07.03.2017Observ din ce în ce mai mulți oameni pasionați de gătit, de ingrediente și de […] The... articol complet
Mini torturi cu mousse de ghimbir şi jeleu de mango
Data:01.03.2017Săptămâna aceasta este cea a provocărilor, iar eu am fost provocată de Vladimir să... articol complet
Budinca lui Noe – Cel mai vechi desert din lume
Data:28.02.2017Am primit provocarea Liei de a face un desert cu legume cu foarte multă bucurie […] The... articol complet
Un plus de culoare și vitamine
Data:27.02.2017Am primit provocarea de la Andreea să pregătesc o rețetă vegetariană. Mi-era poftă de... articol complet
Kontrast
Data:24.02.2017Salutare, Luna Februarie a fost mereu o lună a contrastelor! Pe tot parcursul lunii am... articol complet
Biscuiți cu ciocolată neagră și sare de mare
Data:22.02.2017Dacă sarea de mare peste ciocolată vi se pare o combinaţie ciudată, nu trebuie să […]... articol complet
Burger vegetarian cu sfeclă rosie
Data:21.02.2017Nu ştiu dacă voi iubiţi sfeclă roşie, dar eu da! Trebuie să recunosc însă că […]... articol complet
Porc tropical
Data:20.02.2017În decursul acestui an m-am gândit mult la risipa alimentară și am încercat să vă... articol complet
Mousse de ciocolată albă cu jeleu de căpşune
Data:16.02.2017Indiferent că sărbătoriţi Valentine’s Day, Dragobetele sau pur şi simplu vreţi un desert... articol complet
Orez cu lapte de cocos și fructe
Data:15.02.2017Uneori lucrurile cele mai simple sunt şi cele mai bune. În cazul acesta, micul dejun […]... articol complet
Cheesecake afrodisiac cu sos de căpşune şi ghimbir
Data:14.02.2017Astăzi e Valentine’s Day, iar pe 24 Dragobetele nostru. Dacă la un moment dat nu […]... articol complet
Pentru surprinzătorul din tine
Data:13.02.2017Salut, iar vine sărbătoarea americană ce te enervează; nu înțelegi de ce sărbătorești,... articol complet
Brioșe cu șofran și merișoare
Data:08.02.2017Când am început într-adevăr să gătesc, cam acum 4 ani, îmi doream foarte mult să... articol complet