Retete fara secrete
Foi de napolitane umplute cu caramel şi nucă/ Foi Lica
Data:30.11.2016Din copilărie nu îmi amintesc o mâncare anume, dar ştiu toate prăjiturile pe care le... articol complet
Gogoși cu cremă de cafea
Data:29.11.2016Mama obişnuia să facă gogoşi cu linguriţa. Obţinea un aluat moale din care lua cu... articol complet
Vafă cu cremă de dovleac copt și clementine
Data:28.11.2016Nu de foarte mult timp am început să fac teste cu aparatul de vafe. Am […] The post... articol complet
Enigma
Data:25.11.2016Salutare, Îmi place foarte mult să merg prin magazine! De tot felul! Îmi place să […]... articol complet
Tort cu mousse de vanilie, căpşune şi trufe de ciocolată
Data:23.11.2016Un tort în degrade, pe care îl puteţi face în orice culori doriţi, în funcţie […]... articol complet
Paste „Primavera” de iarnă
Data:22.11.2016De câteva zile mi s-a făcut o poftă nebună de paste Primavera și în mod […] The post... articol complet
Tartă cu urdă și legume
Data:21.11.2016Dacă săptămâna precedentă v-am sugerat plăcintă umplută cu carne, săptămâna aceasta... articol complet
Cină cu burgeri
Data:18.11.2016(P) O bună parte din măiestria bucătarilor profesioniști poate fi văzută în momentul în... articol complet
Tocăniță de pui sub capac de foietaj
Data:16.11.2016Atât de repede zboară timpul, încât iarna aproape ne bate la uşă. Odată cu sezonul... articol complet
Ciorbă de iarnă
Data:15.11.2016Ceață tot mai multă, temperaturi cât mai mici, poftă de ciorbă din ce în ce […] The... articol complet
Plăcinte cu pui, chorizo și caise uscate
Data:14.11.2016Dacă vă doriţi o provocare culinară, vă sugerez plăcinte cu carne, inspirate după reţeta... articol complet
Savarină făcută în casă
Data:09.11.2016Îmi plac savarinele, dar să fie bine însiropate, dulci cât trebuie, cu frişcă naturală şi... articol complet
Prăjitură cu brânză și dulce de leche
Data:08.11.2016Am pregătit prăjitura cu brânză şi dulce de leche şi nici n-am apucat să mănânc... articol complet
Crochete îndrăznețe
Data:07.11.2016Urbanizarea și comerțul au dus oamenii din ce în ce mai departe de procesul efectiv […]... articol complet
Crème brûlée cu infuzie de cocos
Data:02.11.2016Timp de câţiva ani, în care nu prea eram interesată de arta culinară, am confundat... articol complet
Cremă de unt cu bezea elveţiană
Data:01.11.2016Vedeta acestei postări este crema, care deşi are un nume pompos este foarte simplă de... articol complet
Carne aromată în chiflă pe abur
Data:31.10.2016În zona noastră avem destul de puține exemple de mâncăruri făcute pe aburi, preferând mai... articol complet
Cremosso
Data:29.10.2016Salutare, Când vine vorba de deserturi, încerc de fiecare dată să nu cad pradă tentaţiei... articol complet
Nutella făcută în casă
Data:26.10.2016Ca orice om care iubeşte ciocolata, normal că ador Nutella. Dacă înainte să îmi fac... articol complet
Clătite pentru zile de toamnă
Data:25.10.2016Am copilărit, urmărind-o pe mama, pregătind des clătite, așa că anumiți pași îmi sunt... articol complet