Retete fara secrete
Orez biryani
Data:16.01.2015(GP) Ingredientele pentru orez: 250 gr orez basmati înmuiat 1 oră, sare roz Himalaya dupa... articol complet
Carrot cake
Data:15.01.2015(GP) Noi românii considerăm morcovul un ingredient de bază în mâncăruri, fie că sunt... articol complet
Cotlet de porc cu mere și ceapă caramelizată
Data:14.01.2015(GP) Nu cred în ‘cei din urmă vor fi cei dintâi’, așadar nu-i ăsta motivul... articol complet
Tigaie cu conopidă și broccoli
Data:14.01.2015Dacă vreți voi să-i găsiți un nume mai inspirat rețetei de azi, n-am nimic împotrivă.... articol complet
Shakshuka cea fotogenică
Data:13.01.2015(GP) Shakshuka este originară din Africa de Nord, și este gătită tradițional în Tunisia,... articol complet
Gușă cu boia, slană cu usturoi
Data:12.01.2015(GP) Dincolo de ecranele calculatoarelor, departe de internet, tablete, smartphone-uri, lcd-uri... articol complet
Tort cu mere și condimente de turtă dulce
Data:10.01.2015(GP) Azi e (încă) 10 Ianuarie, încep să postez rețetele selectate în urma concursului... articol complet
Linte verde
Data:09.01.2015V-am mai vorbit despre linte, am mai și postat rețete, totuși nu cred că sunt […] The... articol complet
Câteva lucruri despre carne
Data:07.01.2015Am început anul într-o cheie ușor vegetariană, deși nu l-am încheiat pe primul abuzând de... articol complet
Peperonata
Data:06.01.2015Peperonata e o mâncare italiană care poate fi la fel de bine garnitură sau fel […] The... articol complet
Ouă umplute
Data:05.01.2015În ceea ce mă privește, ouăle umplute sunt o mâncare degeaba în 99% din cazuri. […]... articol complet
Mâncăruri vegetariene de început de an
Data:02.01.2015“Mamă, tată, mă fac vegetarian” sună încă în urechile multor români ca... articol complet
Meniu de Revelion
Data:30.12.2014Unii dintre noi vor petrece noaptea dintre ani acasă, la prieteni ori la rude. De […] The... articol complet
Pork rack
Data:23.12.2014Mi-e greu să traduc pork rack. Să fiu sincer, mi-e imposibil să o fac, așa […] The... articol complet
Piure de linte roșie
Data:08.12.2014Lintea se găsește oarecum pe toate drumurile, e ieftină, e o sursă bună de proteine și e... articol complet
Discursul meu de aseară
Data:27.11.2014Ieri am vorbit la Food Bloggers Conference, prima întâlnire de anvergură dedicată bloggerilor... articol complet
Păstrăv afumat cu cetină
Data:25.11.2014Pentru rețeta aceasta ai nevoie de 1 păstrăv (350-400 g), cetină de brad mărunțită (1... articol complet
Două rețete de chiftele marinate
Data:21.11.2014Promiteam încă de ieri să vă dau rețetele de chiftele marinate rezultate din întâlnirea... articol complet
Bunici de duminică
Data:20.11.2014Ce pot face două bunicuțe cărora le-au plecat de curând copiii și nepoții de pe lângă... articol complet
Food bloggers conference
Data:19.11.2014Simt nevoie unei astfel de întâlniri încă de acum patru ani. E posibil totuși să nu fi fost... articol complet