Retete fara secrete
Idei pentru micul dejun
Data:17.11.2014M-am împrietenit cu micul dejun abia acum opt ani (aproape opt ani), după ce am renunțat la... articol complet
Cremă de mazăre cu mentă și busuioc
Data:12.11.2014Cumva, mazărea reușește să lege bine aroma mentei cu cea a busuiocului. Nu știu cum se... articol complet
Friptură de miel în 15 minute
Data:04.11.2014Chiulota e o parte din pulpa din spate a mielului/berbecuțului. E o bucată destul de fragedă... articol complet
Porc presat
Data:28.10.2014Aș avea curaj să pun acest fel (nu neapărat în această formă) în meniul unui pub cu... articol complet
Cotlet de miel în panko
Data:22.10.2014Panko e un pesmet cu granulație mare, crocant și plăcut la atingere. Are aparența unor fulgi... articol complet
Berbecuț pe frigare
Data:20.10.2014Ca să nu avem discuții, nu vorbim acum despre un berbecuț întreg, pus pe un proțap și fript... articol complet
Confit de porc, cartofi pai, sos de pătrunjel
Data:16.10.2014Nu-i prima dată când admit că îmi place porcul. Totuși, pare că se schimbă ceva și nu mă... articol complet
Spaghetti cu sos de roșii
Data:13.10.2014Mi-e poftă de paste și, oricât de bune ar fi pastele proaspete, aș prefera să mănânc... articol complet
T-bone de vițel la jar
Data:07.10.2014T-bone, o bucată de vită sau vițel reprezentată de un os în forma literei “T”... articol complet
Toamna-n ceaun
Data:06.10.2014Ceaunul din fontă e unul dintre “instrumentele” mele preferate. Fundul rotunjit... articol complet
Sfeclă și alte vegetale
Data:01.10.2014Sunt perioade pe parcursul unui an, nu lungi, nu dese, nu neapărat în timpul posturilor... articol complet
Porc cu alune
Data:26.09.2014Porc cu alune – sună a fast food chinezesc de mall (nu că ar fi ceva îngrozitor acolo).... articol complet
Chili con carne – o altă rețetă
Data:25.09.2014Încercările mele m-au purtat și mă poartă pe drumuri cu peisaj interesant. De multe ori se... articol complet
Paste cu pancetta afumată și ou
Data:24.09.2014PUB Românilor (inclusiv mie, uneori) le plac pastele “carbonara” cu mult sos, dacă... articol complet
Cremă de conopidă
Data:22.09.2014În copilărie detestam conopida. Părinții mei o găteau în trei feluri, mie-mi venea cumva... articol complet
Gustul e cel mai important
Data:16.09.2014Viața m-a adus mereu în preajma unor oameni buni, oameni care înțeleg mâncarea, care... articol complet
Masterchef, azi la Pro Tv
Data:15.09.2014Noul sezon Masterchef România debutează în seara aceasta la ora 20.30, la Pro Tv. Pentru că... articol complet
Desert cu crema pasticcera
Data:10.09.2014Crema pasticcera, crema de patiserie cum ar veni, crema de vanilie, cu alte cuvinte, e ușor de... articol complet
Arome din Istanbul
Data:08.09.2014Turcii pe care i-am văzut eu în Istanbul sunt oameni frumoși. Sunt îngrijiți, pedanți,... articol complet
Cum trebuie să arate carnea de vită pentru friptură
Data:02.09.2014Am un titlu cât o jumătate de postare. Atât s-a putut. Trebuia să vă pregătesc într-un fel... articol complet