Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Idei pentru micul dejun

Data:17.11.2014

M-am împrietenit cu micul dejun abia acum opt ani (aproape opt ani), după ce am renunțat la... articol complet

Cremă de mazăre cu mentă și busuioc

Data:12.11.2014

Cumva, mazărea reușește să lege bine aroma mentei cu cea a busuiocului. Nu știu cum se... articol complet

Friptură de miel în 15 minute

Data:04.11.2014

Chiulota e o parte din pulpa din spate a mielului/berbecuțului. E o bucată destul de fragedă... articol complet

Porc presat

Data:28.10.2014

Aș avea curaj să pun acest fel (nu neapărat în această formă) în meniul unui pub cu... articol complet

Cotlet de miel în panko

Data:22.10.2014

Panko e un pesmet cu granulație mare, crocant și plăcut la atingere. Are aparența unor fulgi... articol complet

Berbecuț pe frigare

Data:20.10.2014

Ca să nu avem discuții, nu vorbim acum despre un berbecuț întreg, pus pe un proțap și fript... articol complet

Confit de porc, cartofi pai, sos de pătrunjel

Data:16.10.2014

Nu-i prima dată când admit că îmi place porcul. Totuși, pare că se schimbă ceva și nu mă... articol complet

Spaghetti cu sos de roșii

Data:13.10.2014

Mi-e poftă de paste și, oricât de bune ar fi pastele proaspete, aș prefera să mănânc... articol complet

T-bone de vițel la jar

Data:07.10.2014

T-bone, o bucată de vită sau vițel reprezentată de un os în forma literei “T”... articol complet

Toamna-n ceaun

Data:06.10.2014

Ceaunul din fontă e unul dintre “instrumentele” mele preferate. Fundul rotunjit... articol complet

Sfeclă și alte vegetale

Data:01.10.2014

Sunt perioade pe parcursul unui an, nu lungi, nu dese, nu neapărat în timpul posturilor... articol complet

Porc cu alune

Data:26.09.2014

Porc cu alune – sună a fast food chinezesc de mall (nu că ar fi ceva îngrozitor acolo).... articol complet

Chili con carne – o altă rețetă

Data:25.09.2014

Încercările mele m-au purtat și mă poartă pe drumuri cu peisaj interesant. De multe ori se... articol complet

Paste cu pancetta afumată și ou

Data:24.09.2014

PUB Românilor (inclusiv mie, uneori) le plac pastele “carbonara” cu mult sos, dacă... articol complet

Cremă de conopidă

Data:22.09.2014

În copilărie detestam conopida. Părinții mei o găteau în trei feluri, mie-mi venea cumva... articol complet

Gustul e cel mai important

Data:16.09.2014

Viața m-a adus mereu în preajma unor oameni buni, oameni care înțeleg mâncarea, care... articol complet

Masterchef, azi la Pro Tv

Data:15.09.2014

Noul sezon Masterchef România debutează în seara aceasta la ora 20.30, la Pro Tv. Pentru că... articol complet

Desert cu crema pasticcera

Data:10.09.2014

Crema pasticcera, crema de patiserie cum ar veni, crema de vanilie, cu alte cuvinte, e ușor de... articol complet

Arome din Istanbul

Data:08.09.2014

Turcii pe care i-am văzut eu în Istanbul sunt oameni frumoși. Sunt îngrijiți, pedanți,... articol complet

Cum trebuie să arate carnea de vită pentru friptură

Data:02.09.2014

Am un titlu cât o jumătate de postare. Atât s-a putut. Trebuia să vă pregătesc într-un fel... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

ULTIMELE COMENTARII

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]