Blogosfera culinara

Portokalopita – cu miros de vacanță

Postat pe: Adi Hadean Data: 12.08.2025

Unele deserturi nu sunt simple deserturi, ci ocazii de întâlniri cu prietenii, de stat la...articol complet

De vorbă cu internii: Diana Trabok

Postat pe: Adi Hadean Data: 11.08.2025

Diana face parte din echipa de interne din acest an și își lasă amprenta prin felul ei atent...articol complet

Zaharul invertit in cofetarie: ce este si cum Il prepari acasa

Postat pe: Pastry Workshop Data: 10.08.2025

The post Zaharul invertit in cofetarie: ce este si cum Il prepari acasa appeared first on Pastry...articol complet

Înghețată de ciocolată albă, cardamom și fistic

Postat pe: Adi Hadean Data: 08.08.2025

Desertul meu de vară s-a născut într-o după-amiază leneșă, când lumina blândă a...articol complet

Parfait cassata – un trio de arome rafinate

Postat pe: Adi Hadean Data: 07.08.2025

Tema din această săptămână ne duce pe tărâmul desertului meu favorit din toate timpurile:...articol complet

Sfanta Manastire Lainici

Postat pe: Laura Sava Data: 06.08.2025

  De Sfanta Manastire Lainici ma leaga atat de multe! Si de atata timp! …de cand eram...articol complet

Semifreddo Bonbons

Postat pe: Adi Hadean Data: 06.08.2025

Există deserturi care cer timp și migală, și există deserturi care îți aduc bucurie...articol complet

Batoane de înghețată cu curmale și caju

Postat pe: Adi Hadean Data: 05.08.2025

Tema acestei săptămâni a fost una cât se poate de explicită: „Înghețată”. Mult...articol complet

De vorbă cu internii: Elena Ilie

Postat pe: Adi Hadean Data: 04.08.2025

Poate că n-ar strica să le cunoaștem mai bine pe internele din acest an. Pun suflet și idei...articol complet

Tarta de post cu fistic si ciocolata

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 03.08.2025

 Unele deserturi de post sunt senzationale, mai bune decat cele de frupt sau chiar nu ai...articol complet

Plăcintă dobrogeană cu brânză sărată

Postat pe: Gourmandine Data: 03.08.2025

Ingrediente (pentru o tavă mare) Pentru aluat: – 500 g făină albă – 1 linguriță...articol complet

De ce să aleg curs cofetar – 7 motive să aleg Pastry Workshop

Postat pe: Pastry Workshop Data: 31.07.2025

The post De ce să aleg curs cofetar – 7 motive să aleg Pastry Workshop appeared first on...articol complet

Lasagna cu dovlecei, sunca si cascaval

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 29.07.2025

 Ce mai facem din dovlecei? Am gasit eu o reteta tare faina, simpla si buna de tot, cel...articol complet

Tacos mexican cu pui crocant

Postat pe: Adi Hadean Data: 29.07.2025

Doamnelor, domnilor, dragii mei, astăzi am mers pe simplu și rapid. Niște tacos cu pui...articol complet

Ce înveți la cursul nostru de cofetar – 14 module detaliate

Postat pe: Pastry Workshop Data: 28.07.2025

The post Ce înveți la cursul nostru de cofetar – 14 module detaliate appeared first on Pastry...articol complet

Noul Calculator de Rețete – un instrument esențial pentru cofetari și pasionați de Cofetarie

Postat pe: Pastry Workshop Data: 28.07.2025

The post Noul Calculator de Rețete – un instrument esențial pentru cofetari și pasionați de...articol complet

Lahmacun – gustarea perfectă la pachet

Postat pe: Adi Hadean Data: 25.07.2025

Lahmacun este un preparat tradițional al bucătăriei turcești, iubit de majoritatea...articol complet

Romburi fragede cu diverse umpluturi

Postat pe: Adi Hadean Data: 24.07.2025

La scăldat, cu romburi în coș…Nu știu cum sună pentru voi, dar pentru mine…...articol complet

Midii în sos de vin alb

Postat pe: Adi Hadean Data: 23.07.2025

Am gătit midii în sos de vin alb într-o zi toridă de iulie, cu soarele bătând în geam și...articol complet

Crochete de peşte cu sos de lămâie şi capere

Postat pe: Adi Hadean Data: 22.07.2025

La scăldat, dar cu gust! Când vara e în toi și tot ce-ți dorești e un drum până la râu,...articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]