Curs Torturi de Eveniment – retetar nou 2023
Postat pe: Pastry Workshop Data: 26.05.2023The post Curs Torturi de Eveniment – retetar nou 2023 appeared first on Pastry Workshop....articol complet
Tipuri de făină de grâu şi cum se folosesc
Postat pe: CevaBun Data: 26.05.2023Făina de grâu rămâne cea mai folosită făină în industria de panificaţie şi în casă...articol complet
Cremă de dulce de leche cu nuci și ciocolată
Postat pe: CevaBun Data: 26.05.2023Dulce de leche sau dulceața de lapte este o reducție de lapte condensat cu o consistență de...articol complet
Plăcintă creață cu brânză
Postat pe: Adi Hadean Data: 25.05.2023La un simplu search pe internet găsim o varietate largă de reţete de plăcintă, cu brânză...articol complet
Scoala de Vara – Introducere in Cofetarie
Postat pe: Pastry Workshop Data: 23.05.2023The post Scoala de Vara – Introducere in Cofetarie appeared first on Pastry Workshop....articol complet
Domnul Vic, mopul magic cu aburi de la Chilipirul Zilei
Postat pe: Retete Panacris Data: 23.05.2023Hello dragi prieteni Retete.Panacris! Am primit o nouă jucărie. După bucătăreală trebuie...articol complet
Breviar gastronomic – Agrişele în preparatele culinare
Postat pe: Gourmandine Data: 23.05.2023Agrişul e un arbust înalt de 60 – 150 cm, cu ramurile arcuite, prevăzute cu ghimpi....articol complet
Ragu de sparanghel cu șuncă, smântână, cașcaval și cartofi noi rumeniți – rețeta de mâncare de sparanghel cu sos cremos
Postat pe: Savori urbane Data: 22.05.2023Ragu de sparanghel cu șuncă, smântână, cașcaval și...articol complet
Focaccia homemade cu roșii uscate și rozmarin
Postat pe: Adi Hadean Data: 22.05.2023Cine nu iubește mirosul de pâine proaspătă? Cine nu iubește pâinea caldă scoasă din...articol complet
Pasca cu branza, ciocolata si pandispan
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 20.05.2023De ceva timp sotul tot imi zicea ca ar manca niste pasca cu ciocolata! Cum in acest week-end am...articol complet
Paste umplute cu brânză și spanac, în sos de roșii cu parmezan – la cuptor
Postat pe: Savori urbane Data: 19.05.2023Paste umplute cu brânză și spanac, în sos de roșii cu parmezan...articol complet
Ruladă Caprese – simplă și aromată
Postat pe: Adi Hadean Data: 19.05.2023Toată lumea cunoaşte salata Caprese. S-ar părea chiar că îşi are originea în insula...articol complet
Vinete umplute – o rețetă de încercat
Postat pe: Adi Hadean Data: 17.05.2023Vă spun sincer sunt mare fană vinete, de aceea încerc mereu să le integrez în diverse...articol complet
Cremșnit stracciatella cu căpșuni, cremă de vanilie, ciocolată și frișcă naturală – rețeta de prăjitură Cremeș cu căpșune
Postat pe: Savori urbane Data: 16.05.2023Cremșnit stracciatella cu căpșuni, cremă de vanilie, ciocolată...articol complet
Ceai cu ghimbir, de casă
Postat pe: Gourmandine Data: 16.05.2023Ingrediente: ghimbir lamaie apa miere Ghimbirul este folosit, in special proaspat, fie ras, fie...articol complet
Chifteluțe de dovlecei
Postat pe: Adi Hadean Data: 16.05.2023Vin iar cu o rețetă inspirată din copilărie. Mama mereu pregătea acasă chifetluțe de...articol complet
Ebook Torturi de Eveniment vol. 3
Postat pe: Pastry Workshop Data: 15.05.2023The post Ebook Torturi de Eveniment vol. 3 appeared first on Pastry Workshop. Torturile de...articol complet
Ciambellone cu mere si gem de gutui
Postat pe: Ce si cum mai gatim Data: 14.05.2023Un desert usor, de weekend, rapid si deloc complicat.Ingrediente simple, in mod sigur prezente in...articol complet
VIDEO: Prajitura cu fulgi de ovaz, iaurt, afine si nuci
Postat pe: Retetele bunicii Data: 13.05.2023Ingrediente 130 g fulgi de ovaz 200 ml apa fierbinte 2 [...] Articolul VIDEO: Prajitura cu...articol complet
Paste cu creveți – o rețetă rapidă
Postat pe: Adi Hadean Data: 12.05.2023Potrivit cu un vin bun – așa sună tema pe care am avut-o în această săptămână. M-am...articol complet