Blogosfera culinara

Curs Torturi de Eveniment – retetar nou 2023

Postat pe: Pastry Workshop Data: 26.05.2023

The post Curs Torturi de Eveniment – retetar nou 2023 appeared first on Pastry Workshop....articol complet

Tipuri de făină de grâu şi cum se folosesc

Postat pe: CevaBun Data: 26.05.2023

Făina de grâu rămâne cea mai folosită făină în industria de panificaţie şi în casă...articol complet

Cremă de dulce de leche cu nuci și ciocolată

Postat pe: CevaBun Data: 26.05.2023

Dulce de leche sau dulceața de lapte este o reducție de lapte condensat cu o consistență de...articol complet

Plăcintă creață cu brânză

Postat pe: Adi Hadean Data: 25.05.2023

La un simplu search pe internet găsim o varietate largă de reţete de plăcintă, cu brânză...articol complet

Scoala de Vara – Introducere in Cofetarie

Postat pe: Pastry Workshop Data: 23.05.2023

The post Scoala de Vara – Introducere in Cofetarie appeared first on Pastry Workshop....articol complet

Domnul Vic, mopul magic cu aburi de la Chilipirul Zilei

Postat pe: Retete Panacris Data: 23.05.2023

Hello dragi prieteni Retete.Panacris! Am primit o nouă jucărie. După bucătăreală trebuie...articol complet

Breviar gastronomic – Agrişele în preparatele culinare

Postat pe: Gourmandine Data: 23.05.2023

Agrişul e un arbust înalt de 60 – 150 cm, cu ramurile arcuite, prevăzute cu ghimpi....articol complet

Focaccia homemade cu roșii uscate și rozmarin

Postat pe: Adi Hadean Data: 22.05.2023

  Cine nu iubește mirosul de pâine proaspătă? Cine nu iubește pâinea caldă scoasă din...articol complet

Pasca cu branza, ciocolata si pandispan

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 20.05.2023

 De ceva timp sotul tot imi zicea ca ar manca niste pasca cu ciocolata! Cum in acest week-end am...articol complet

Paste umplute cu brânză și spanac, în sos de roșii cu parmezan – la cuptor

Postat pe: Savori urbane Data: 19.05.2023

Paste umplute cu brânză și spanac, în sos de roșii cu parmezan...articol complet

Ruladă Caprese – simplă și aromată

Postat pe: Adi Hadean Data: 19.05.2023

  Toată lumea cunoaşte salata Caprese. S-ar părea chiar că îşi are originea în insula...articol complet

Vinete umplute – o rețetă de încercat

Postat pe: Adi Hadean Data: 17.05.2023

  Vă spun sincer sunt mare fană vinete, de aceea încerc mereu să le integrez în diverse...articol complet

Ceai cu ghimbir, de casă

Postat pe: Gourmandine Data: 16.05.2023

Ingrediente: ghimbir lamaie apa miere Ghimbirul este folosit, in special proaspat, fie ras, fie...articol complet

Chifteluțe de dovlecei

Postat pe: Adi Hadean Data: 16.05.2023

Vin iar cu o rețetă inspirată din copilărie. Mama mereu pregătea acasă chifetluțe de...articol complet

Ebook Torturi de Eveniment vol. 3

Postat pe: Pastry Workshop Data: 15.05.2023

The post Ebook Torturi de Eveniment vol. 3 appeared first on Pastry Workshop. Torturile de...articol complet

Ciambellone cu mere si gem de gutui

Postat pe: Ce si cum mai gatim Data: 14.05.2023

Un desert usor, de weekend, rapid si deloc complicat.Ingrediente simple, in mod sigur prezente in...articol complet

VIDEO: Prajitura cu fulgi de ovaz, iaurt, afine si nuci

Postat pe: Retetele bunicii Data: 13.05.2023

Ingrediente 130 g fulgi de ovaz 200 ml apa fierbinte 2 [...] Articolul VIDEO: Prajitura cu...articol complet

Paste cu creveți – o rețetă rapidă

Postat pe: Adi Hadean Data: 12.05.2023

Potrivit cu un vin bun – așa sună tema pe care am avut-o în această săptămână. M-am...articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]