Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.07.2013
Oul,zaharul,sarea si laptele se pun intr-un bol (de marime medie) si se omogenizeaza.Se adauga faina si apa minerala si se amesteca foarte bine pana devine un fel de lichid. Aluatul se toarna cu un polonic intr-o tigaie si se lasa 2 min.pe o...
mai multe
publicat la 06.07.2013
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Pensula de patiserie
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
ieri la 14:48
de Bucataras 6
ieri la 10:44
de bucatarasa 1
pe 19.11 la 20:43
pe 19.11 la 20:36
pe 19.11 la 20:30
de oanapl 7
6 comentarii
5 comentarii
de Caty 3
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
nyana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabrielasfechis 1
Gabbo 1
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Clatite cu gem
Oul,zaharul,sarea si laptele se pun intr-un bol (de marime medie) si se omogenizeaza.Se adauga faina si apa minerala si se amesteca foarte bine pana devine un fel de lichid. Aluatul se toarna cu un polonic intr-o tigaie si se lasa 2 min.pe o...