publicat la 05.05.2020
publicat la 23.12.2013
publicat la 23.12.2013
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Aperitiv clatite umplute cu branza
Intr-un bol se pun faina, oul, sarea si se amesteca impreuna cu zaharul brun si cu apa plata. Punem tigaia la incins cu putin ulei. Cu un polonic, turnam compozitia in tigaie si coacem clatitele pe ambele parti timp de 2 minute. Dupa aceea umplem clatitele cu branza de burduf. Pofta buna!
Pireu de cartofi cu carnati de casa
Taiem o ruda de carnati in bucati, dupa aceea ii punem in ulei la prajit. Curatam cartofii, ii spalam si taiem cubulete. Cartofii ii punem la fiert, 30 minute. Dupa ce s-au fiert, ii scurgem de apa. Punem cartofii intr-o oala si amestecam cu lapte si un cub de unt. Adaugam un pic de sare.
Supa de taitei
Curatam morcovii, telina, spalam carnea de pui. Intr-o oala punem apa la fiert. Adaugam puiul, morcovii, telina, patrunjel. In alta oala fierbem fideaua cu sare 15 minute. Fideaua o adaugam in supa.La sfarsit punem niste sare, piper, o lingura de ulei.
Spaghete cu pesmet si zahar
Intr-o oala se pune apa la fiert cu putina sare. Cand fierbe apa se adauga spaghetele. In alta oala se adauga ulei si se prajeste pesmetul impreuna cu zaharul pana se caramelizeaza. Dupa ce spaghetele sau fiert, se scurg de apa si se amesteca impreuna cu pesmetul si zaharul caramelizat. Pofta...
Supa de legume
Se curata legumele si se taie cubulete. Intr-o oala punem apa la fiert. In timp ce fierbe apa, adaugam legumele impreuna cu frunzele de telina. Lasam sa fiarba supa aproximativ o ora. La sfarsit adaugam o rosie taiata, cubul de knorr, putina sare, piper, vegeta, frunzele de patrunjel si o lingura...
Paste cu sos de rosii si carne
Intr-o oala fierbem apa. Cand apa clocoteste adaugam pastele si lasam inca 10 minute sa fiarba. Dupa aceea strecuram pastele intr-o sita. In alta oala adaugam putin ulei si fierbem sosul de rosii cu putina carne timp de 5 minute.In pastele cu sosul de rosii putem presara putina sare, oregano si...
Sandvis cu crema de branza, ridichi
Se ung feliile de paine cu crema de branza. Pe paine se aseaza cateva felii de rosii, castraveti,ardei si ridichi, si se adauga putina sare. Pofta buna!