Supa de taitei

de cristi1980 in Supe, 23 Dec 2013 | 4939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati gat de pui
  • 3 morcovi
  • fidea 200g
  • 1 telina
  • 1 cub knorr
  • patrunjel
  • sare piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de taitei:

Curatam morcovii, telina, spalam carnea de pui. Intr-o oala punem apa la fiert. Adaugam puiul, morcovii, telina, patrunjel. In alta oala fierbem fideaua cu sare 15 minute. Fideaua o adaugam in supa.La sfarsit punem niste sare, piper, o lingura de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

„Pizza altfel”, pe blat de cartofi  – Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

la 15:08

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu galuste