
publicat la 05.05.2020
publicat la 23.12.2013
publicat la 23.12.2013
Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!
Bucataras.ro
[email protected]
Supa de taitei
Curatam morcovii, telina, spalam carnea de pui. Intr-o oala punem apa la fiert. Adaugam puiul, morcovii, telina, patrunjel. In alta oala fierbem fideaua cu sare 15 minute. Fideaua o adaugam in supa.La sfarsit punem niste sare, piper, o lingura de ulei.
Supa de legume
Se curata legumele si se taie cubulete. Intr-o oala punem apa la fiert. In timp ce fierbe apa, adaugam legumele impreuna cu frunzele de telina. Lasam sa fiarba supa aproximativ o ora. La sfarsit adaugam o rosie taiata, cubul de knorr, putina sare, piper, vegeta, frunzele de patrunjel si o lingura...