daniastefania

1

Bucataras
incepator

oradea

Bucataras din 09.05.2014

RETETE132
PRIETENI158
Retete / Mancaruri de legume

Chiftele de rosii

In Mancaruri de legume la 12 Sep 2015

Spalam rosiile, le curatam de pielita si le taiem cubulete cat mai mici. Ceapa o tocam marunt. Amestecam rosiile cu ceapa, adaugam oul, faina, oregano, sare si piper dupa gust. Cantitatea de faina variaza in functie de cat lichid lasa rosiile, dar aluatul trebuie sa fie destul de moale....

Cartofii cu rosii la cuptor

In Mancaruri de legume la 23 Aug 2015

Curatam cartofii si ii fierbem 5 minute in apa clocotita cu sare. Apoi ii scurgem si ii lasam sa se raceasca putin. Apoi ii taiem rondele, cat de subtiri putem, dar cu grija sa nu se rupa. Rosiile le spalam, le curatam de pielita si le taiem rondele. Ungem o tava rotunda cu unt. Asezam un strat...

Tortilla de conopida si alte legume

In Mancaruri de legume la 22 Aug 2015

Spalam conopida, o taiem in buchetele si o fierbem in apa cu sare, pana se inmoaie, impreuna cu morcovul taiat cubulete. Dupa ce au fiert conopida si morcovul, le scurgem si apoi le pasam. Rosiile le curatam de pielita si le taiem cubulete cat mai mici. Ceapa o tocam marunt. Amestecam conopida si...

Conopida gratinata cu bechamel si bacon

In Mancaruri de legume la 20 Aug 2015

Spalam conopida, o taiem buchetele si o fierbem in apa cu sare. Dupa ce a fiert, o punem la scurs. Pregatim un sos de rosii. Curatam rosiile de pielita si le taiem cubulete mici. Intr-o lingura de ulei calim ceapa si usturoiul tocate marunt. Adaugam rosiile. Le lasam sa fiarba pana se ingroasa...

Budinca de varza la cuptor

In Mancaruri de legume la 8 Iul 2015

Tocam varza marunt. Eu am tocat-o marunt in robot. Apoi o punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-a inmuiat o punem la scurs. Curatam ceapa si o tocam. Rosiile le curatam de coaja si le taiem cubulete. Punem intr-un vas putin ulei si calim ceapa 3 minute. Adaugam rosiile. Adaugam sare, piper....

Dovlecei umpluti cu cascaval pane pe pat de cus-cus cu legume

In Mancaruri de legume la 4 Iul 2015

Punem un vas cu apa la fiert. Cand incepe sa fiarba adaugam sare si cus-cusul. Lasam sa fiarba 5 minute. Apoi strecuram. Lasam cus-cusul la scurs. Curatam ceapa si o tocam marunt. Curatam ardeiul si morcovul si le taiem cubulete. Punem pe foc o tigaie cu putin ulei. Lasam sa se incinga putin apoi...

" Varzare"

In Mancaruri de legume la 6 Iun 2015

Pregatim aluatul pentru placinte. Dizolvam drojdia in apa calduta. Adaugam faina cernuta, sarea si uleiul si framantam bine, pana obtinem un aluat elastic. Acoperim vasul cu un prosop de bucatarie si lasam aluatul sa dospeasca pana isi dubleaza volumul. Pregatim in acest timp umplutura....

Mazare scazuta cu dovlecei pane

In Mancaruri de legume la 21 Apr 2015

Curatam dovleceii, ii saram si ii lasam sa iasa apa din ei. Apoi ii scurgem bine. Punem mazarea la fiert. Cand a fiert, facem un rantas din 3 linguri de faina si 3 linguri de ulei. Cand faina si-a schimbat culoarea adaugam boiaua. Mai lasam sa se prajeasca putin si adaugam putina apa. Cand s-a...

Snitele de legume

In Mancaruri de legume la 27 Feb 2015

Se curata morcovii si cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Porumbul se pune la scurs. Ceapa se toaca marunt. Cand s-au fiert cartofii si morcovii se scurg de apa, se paseaza si se lasa la racit. Se adauga apoi porumbul, ceapa si parmezanul. Se condimenteaza dupa gust si...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 19.08.2019

Pizza la tigaie

publicat la 11.05.2019

Rondele de legume la cuptor

publicat la 11.05.2016

Tort Desi

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 27

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]