Chiftele de rosii

de daniastefania in Mancaruri de legume, 12 Sep 2015 | 4709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rosii
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 1 cana faina
  • 1/2 lingurita oregano
  • Sare
  • Piper
  • Ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de rosii:

Spalam rosiile, le curatam de pielita si le taiem cubulete cat mai mici. Ceapa o tocam marunt.

Amestecam rosiile cu ceapa, adaugam oul, faina, oregano, sare si piper dupa gust. Cantitatea de faina variaza in functie de cat lichid lasa rosiile, dar aluatul trebuie sa fie destul de moale. Amestecam totul foarte bine.

Punem ulei la incins, intr-o tigaie neaderenta. Luam cu lingura din compozitie si punem in tigaie. Prajim chiftelele doua minute pe ambele parti, apoi le scoatem pe hartie absorbanta. Le servim calde cu piure de cartofi, pilaf de orez, mazare scazuta sau dupa preferinte. Pofta mare!

TIPS-URI

1

Cantitatea de faina variaza in functie de cat lichid lasa rosiile, dar compozitia trebuie sa fie destul de moale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

COMENTARII (7)

Gicuta 1

12.09.2015, 21:58

MOKUSKA 1

13.09.2015, 08:25

mirela0911 1

13.09.2015, 09:41

Interesant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 06:40

Bulz cu brânză de burduf - Varianta gustoasă și rapidă la cuptor

pe 26.11 la 11:51

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]