Se taie julien ceapa, ardeiul si ciupercile si se calesc in ulei. Deasupra se adauga cartofii taiati si se adauga apa cam un centimetru deasupra cartofilor. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se lasa la fiert pana se fierb cartofii.
Mixam albusurile apoi adaugam treptat zaharul si batem pana devine o bezea tare si lucioasa. Adaugam pe rand cate un galbenus, uleiul si vanilia, apoi amestecam usor cu faina si praf de copt. Turnam compozitia in tava si o dam la cuptor circa 40 minute.
Branza de vaci o amestecam cu zahar,...
Pentru aluat se amesteca faina,uleiul,drojdia dizolvata in apa,foarte bine,nu se lasa la dospit.
Se intinde o foaie intr-o tava tapetata si deasupra se aseaza rosiile,branza,ciupercile taiate in felii si se adauga porumbul,cimbru si sarea si se da la cuptor cam 40 de minute.
Se freaca bine branzica cu smantana de la Delaco,Se da ceapa pe razatoarea mica,se taie marunt somonul afumat si se amesteca foarte bine toate.
Se taie bagheta in doua si se unge cu pasta rezultata apoi se orneaza cu felii de cascaval afumat Delaco si masline.
Se taie batonul in doua(daca este prea gros) se pune deasupra Branzica si smantana de la Delaco si se adauga dulceata preferata,eu am folosit de macese.
Se taie bagheta in doua si se unge cu Crema de branza cu smantana de la Delaco,se pune deasupra Cascaval Delaco,kaizer si castraveti murati taiati fasii.
Se coc ardeii si se curata. Separat se amesteca otetul, uleiul si sosul de soia si se toarna peste ardei si se lasa cam o ora pentru a se patrunde bine ardeii.
Morcovii se fierb,vinetele si gogosarii se coc si se curata,ceapa se taie julien si se caleste in ulei,cand toate s-au racit se dau prin masina de tocat se adauga sucul de rosii,uleiul si sarea si se pun la fiert la foc mic amestecandu-se din cand in cand pana cand uleiul iese la suprafata....
Se amesteca margarina cu zaharul si galbenusurile de ou si se adauga laptele,faina,praful de copt si se amesteca bine.
Separat se bat albusurile si se introduc in compozitie amestecand usor.Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina apoi se presara deasupra fructele de...
Morcovul,telina si marul se dau prin razatoarea mica si se adauga mustarul,uleiul si sare si piper dupa gust si se amesteca bine.
Andivele se desfac in foi si se umplu cu compozitia de mai sus.
Sfecla rosie se fierbe cam 20 min si dupa ce se raceste se da prin razatoarea mare,se adauga hreanul razalit,otetul balsamic,chimenul si sarea si se amesteca.
O salata excelenta langa toate felurile de carne.
Intr-o tigaie mare se caleste ceapa, morcovul, ardeiul gras si ciupercile toate taiate cubulete si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Apoi se adauga orezul si se mai lasa cateva minute. Se adauga un polonic de supa si se amesteca pana cand se absoarbe toata supa in orez, se continua...
Se fierb pastele(de care doriti) al dente,se taie usturoiul felii subtiri si se caleste in ulei de masline. Se toarna deasupra pastele bine scurse de apa si se condimenteaza dupa gust cu sare,piper,busuioc.
Mozzarella taiata cubulete se pune peste paste si se amesteca pana se incorporeaza...
Tocanita de cartofi cu ciuperci
Se taie julien ceapa, ardeiul si ciupercile si se calesc in ulei. Deasupra se adauga cartofii taiati si se adauga apa cam un centimetru deasupra cartofilor. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se lasa la fiert pana se fierb cartofii.
Prajitura cu branza si afine
Mixam albusurile apoi adaugam treptat zaharul si batem pana devine o bezea tare si lucioasa. Adaugam pe rand cate un galbenus, uleiul si vanilia, apoi amestecam usor cu faina si praf de copt. Turnam compozitia in tava si o dam la cuptor circa 40 minute. Branza de vaci o amestecam cu zahar,...
Pizza de post
Pentru aluat se amesteca faina,uleiul,drojdia dizolvata in apa,foarte bine,nu se lasa la dospit. Se intinde o foaie intr-o tava tapetata si deasupra se aseaza rosiile,branza,ciupercile taiate in felii si se adauga porumbul,cimbru si sarea si se da la cuptor cam 40 de minute.
Salata de fructe
Banana, portocala si kiwi se taie in bucatele mici si se amesteca cu zmeura si mierea de albine.
Salata simpla
Se spala salata si se zvanta bine Se taie in bucati branza,rosiile,usturoiul si se amesteca cu salata rupta in bucati ,uleiul si sucul de la o lamaie.
Sandvis Delaco cu somon
Se freaca bine branzica cu smantana de la Delaco,Se da ceapa pe razatoarea mica,se taie marunt somonul afumat si se amesteca foarte bine toate. Se taie bagheta in doua si se unge cu pasta rezultata apoi se orneaza cu felii de cascaval afumat Delaco si masline.
Sandvis cu mezeluri
Felia de paine se unge cu crema de branza cu smantana Delaco si se pun deasupra felii de cascaval afumat Delaco si rosii si mezeluri de porc
Sandvis sanatos
Este foarte simplu taiem rosia in felii la fel si Miezul de lapte de la Delaco si le asezam inpreuna cu frunzele de salata verde peste baton.
Sandvis fin
Se prajeste painea si se unge cu crema de branza de la Delaco se pune deasupra Miez de lapte de la Delaco si rosii.
Sandvis dulce
Se taie batonul in doua(daca este prea gros) se pune deasupra Branzica si smantana de la Delaco si se adauga dulceata preferata,eu am folosit de macese.
Sandvis hranitor
Se taie bagheta in doua si se unge cu Crema de branza cu smantana de la Delaco,se pune deasupra Cascaval Delaco,kaizer si castraveti murati taiati fasii.
Sandvis cu salam si cascaval
Se taie batonul in doua se unge cu crema de branza cu smantana,se adauga felii de salam si cascaval Delaco.
Sandvis cu crema Delaco
Se taie batonul in doua si se unge cu crema de branza cu smantana de la delaco,se aseaza salata verde si felii de cascaval afumat.
Sandvis cu verdeata
Batonul se taie in doua si se unge cu crema de branza cu verdeata de la Delaco,se adauga salata verde si o felie de cascaval Delaco.
Sandvis rapid
Se ung feliile de paine cu crema de branza cu smantana de la Delaco,se taie rosia si castravetele in felii si se aseaza deasupra feliilor.
Sandvis simplu
Se ung feliile de paine cu crema de branza cu smantana de la Delaco, se taie rosia in felii si se adauga o felie de cascaval Delaco.
Salata de ardei copti
Se coc ardeii si se curata. Separat se amesteca otetul, uleiul si sosul de soia si se toarna peste ardei si se lasa cam o ora pentru a se patrunde bine ardeii.
Zacusca cu vinete si morcovi
Morcovii se fierb,vinetele si gogosarii se coc si se curata,ceapa se taie julien si se caleste in ulei,cand toate s-au racit se dau prin masina de tocat se adauga sucul de rosii,uleiul si sarea si se pun la fiert la foc mic amestecandu-se din cand in cand pana cand uleiul iese la suprafata....
Prajitura cu fructe de padure
Se amesteca margarina cu zaharul si galbenusurile de ou si se adauga laptele,faina,praful de copt si se amesteca bine. Separat se bat albusurile si se introduc in compozitie amestecand usor.Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina apoi se presara deasupra fructele de...
Salata Soare
Morcovul,telina si marul se dau prin razatoarea mica si se adauga mustarul,uleiul si sare si piper dupa gust si se amesteca bine. Andivele se desfac in foi si se umplu cu compozitia de mai sus.
Salata de sfecla rosie
Sfecla rosie se fierbe cam 20 min si dupa ce se raceste se da prin razatoarea mare,se adauga hreanul razalit,otetul balsamic,chimenul si sarea si se amesteca. O salata excelenta langa toate felurile de carne.
Orez cu legume si ciuperci
Intr-o tigaie mare se caleste ceapa, morcovul, ardeiul gras si ciupercile toate taiate cubulete si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Apoi se adauga orezul si se mai lasa cateva minute. Se adauga un polonic de supa si se amesteca pana cand se absoarbe toata supa in orez, se continua...
Paste cu mozzarella Granarolo
Se fierb pastele(de care doriti) al dente,se taie usturoiul felii subtiri si se caleste in ulei de masline. Se toarna deasupra pastele bine scurse de apa si se condimenteaza dupa gust cu sare,piper,busuioc. Mozzarella taiata cubulete se pune peste paste si se amesteca pana se incorporeaza...