epurasha2bb

2

Bucataras
junior

Craiova

Bucataras din 15.02.2010

RETETE467
PRIETENI165
Retete / Dulciuri

tort Straciattella Socrella

In Torturi la 7 Apr 2010

Acest tort l-am facut rapid pentru soacra mea asa ca i-am spus ”Socrella” iar ”Straciatella” fiindca imi place aceasta combinatie de vanilie cu ciocolata mai ales la inghetata.Am pregatit crema astfel: punem intr-un vas de plastic frisca lichida si cele 2 cutii de...

Tort cu vanilie si nuci

In Torturi la 6 Apr 2010

Se bat ouale cu zaharul si esenta la viteza mare 10 minute, se adauga apoi faina cu praful de copt si se incorporeaza cu grija.Apoi ungem o tava rotunda cu margini detasabile cu unt si turnam compozitia si introducem tava la foc mediu in cuptorul preincins.Nu umblam 15-20 de minute, in functie de...

Tort de Paste a la Roberta

In Torturi la 2 Apr 2010

Se bat ouale cu zaharul si esenta la viteza mare 10 minute, se adauga apoi faina usor si se incorporeaza cu grija.Apoi ungem o tava rotunda cu margini detasabile cu unt si turnam compozitia si introducem tava la foc mediu in cuptorul preincins.Nu umblam 15-20 de minute, in functie de uterea...

Paine de Spania cu banane caramelizate

In Prajituri la 31 Mar 2010

Se bat ouale impreuna cu zaharul si mierea la viteza mare timp de 20 de minute continuu in robot.Trebuie sa-si mareasca volumul cam de 4 ori fata de cel initial. (Daca nu aveti atata timp puteti scurta putin timpul si adaugati un praf de copt in faina insa asta va cauza un aspect mai ''deluros...

Dansul lebedelor

In Prajituri la 11 Mar 2010

Se fierbe apa cu uleiul pana clocoteste si apoi se  adauga faina si se opreste focul, se lasa sa se raceasca putin a poi se adauga ouale pe rand amestecand bine.Apoi incingem cuptorul .Punem cu posul sau cu lingura gogosele de aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt Daca ati pus cu...

Prajitura Stup de albine

In Dulciuri la 11 Mar 2010

Facem un amestec de 4 lg nuca de cocos, 1plic zahar pudra, 2 linguri de miere, 1 picatura colorant alimentar galben si 50 g unt /margarian Rama.Apoi modelam mici gogoloaie ce vor fi albinutele.Topim la bain Marie 2 tablete de ciocolata neagra si apoi cu varful unei scobitori sau tepusa de...

Prajitura de 8 martie

In Prajituri la 8 Mar 2010

Pregatim intai compozitia pentru blat astfel:batem albusurile spuma tare si apoi incorporam usor si galbenusurile frecate cu zaharul, uleiul si esenta de vanilie.Apoi amestecam pudra de cacao cu faina si praful de copt.Apoi incorporam si aceste prafuri presarand usor in ploaie si amestceand cu un...

Pufoase

In Prajituri la 8 Mar 2010

Se unge forma de sandwichmaker cu unt si se incinge.Amestecul de pufoase se face asa: oul barut bine cu 2 linguri de zahar se amesteca cu iaurtul treptat si apoi cu o cescuta jumatate apa minerala jumatate lapte Muller cu fistic si cocos. Apoi se incorporeaza usor in ploaie amestecul de...

Fruit Hat

In Dulciuri la 3 Mar 2010

1.Se face un aluat fraged din unt, faina, zahar si 2 linguri scortisoara.Se tine la rece o jumatate de ora. 2.Se incalzeste cuptorul. 3.Se bate frisca Hulala cu putin zahar pudra (2 linguri), se amesteca cu bucatele de pepene galben si se paseaza bine totul.Se obtine o crema verzuie...

Prajitura Martisor

In Prajituri la 3 Mar 2010

Se piseaza bine cu un blender de mana,biscuitii, untul, migdalele si miezul de nuca.Se adauga ultima data si ciocotata bucatele mici sau razuita.Se pune o hartie de copt pe o tava dreptunghiulara, se intinde bine compozitia de biscuiti lasand la rece sa se intareasca.Apoi pregatim budinca de...

Guguluf cu branza si nuci

In Prajituri la 19 Feb 2010

Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, tare ca pentru bezea. Apoi separat galbenusurile se amesteca cu untul moale pana devine ca o crema.Se adauga cu grija amestecand usor de sus in jos peste albusuri.Apoi pisam bine de tot miezul de nuca, il amestecam cu branza faramitata bine, cu...

Guguluf cu banane si cafea

In Prajituri la 17 Feb 2010

Se amesteca faina cu cafeaua, zaharul si praful de copt. Separat se amesteca bananele pasate cu blenderul de mana, esenta de vanilie, untul moale si ouale care se bat separat, albusurile spuma tare si galbenusurile separat.Apoi se incorporeaza cu grija si amestecul de faina cu cafea.La sfarsit...

Tagliatelle de ciocolata flambate cu coniac

In Dulciuri la 17 Feb 2010

Se pune apa la fiert si cand clocoteste se introduc tagliatellele de ciocolata si se lasa la foc mic cateva minute sa se inmoaie putin.Se scurg bine si se amesteca cu sirop de zmeura cu cirese din cocktail si cu mure din dulceata. In momentul servirii se adauga mici nuci de inghetata de...

Afisate 121 - 133 din 133 retete    

Postari recente

publicat la 12.03.2016

Tarta cu ciuperci si ceapa rosie

publicat la 31.08.2014

Bezele cu aroma de capsuni

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Măcar azi ar fi bine să faci o pauză din consultarea asiduă a anunţurilor matrimoniale. Cel puţin încetează să le mai cauţi în revista “Zootehnia modernă”.

 
 
 
Retete preferate
Cartofi pane

Voturi:8

Lady's cake

Voturi:51

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]