contact bucataras.ro
23.06.2015 / 13:34
Citeaza
Cine imi poate spune cum pot schimba password-ul din pagina personala, deoarece trebuie sa cer de fiecare data un password provizoriu si am contactat pe adresa bucataras.ro , dar nimeni nu imi raspunde de la adresa la care am trimis email ca sa imi spuna de unde din pagina parsonala se poate schimba password-ul.
Sau daca cumva stiti adresa de email de la bucataras.ro...deoarece eu am scris la adresa care am gasit-o la pagina bucataras.ro.
Va multumesc pentru raspuns!
marcelalidia22

23.06.2015 / 21:02
Citeazamarcelalidia22 a spus:
Cine imi poate spune cum pot schimba password-ul din pagina personala, deoarece trebuie sa cer de fiecare data un password provizoriu si am contactat pe adresa bucataras.ro , dar nimeni nu imi raspunde de la adresa la care am trimis email ca sa imi spuna de unde din pagina parsonala se poate schimba password-ul. Sau daca cumva stiti adresa de email de la bucataras.ro...deoarece eu am scris la adresa care am gasit-o la pagina bucataras.ro. Va multumesc pentru raspuns! marcelalidia22
scrie un mesaj privat lui Bucataras

24.06.2015 / 10:18
Citeaza
Da clik pe linkul acesta - www.bucataras.ro/permalink/326371/
Te duce la imaginea in care ti-am explicat pasii.
in primul rand clik pe avatarul tau si ti se deschide asa cum ti-am facut eu in capturi.
Sper sa intelegi.

29.11.2023 / 11:56
Citeaza
This Mens Christmas Blazer will definitely make a statement and create a lasting impression on everyone around you, whether you're attending a formal dinner or a laid-back workplace party on Christmas.

17.03.2025 / 12:36
Citeaza
In today’s fast-paced world, staying in contact with family and friends is essential. Whether through calls, messages, or social media, communication keeps relationships strong. However, ensuring the safety of loved ones, especially children, is a growing concern. This is where Msafely’s advanced SMS tracker comes in. It helps parents monitor their child’s messages, ensuring they stay safe from online threats. By using such tools responsibly, families can maintain trust while prioritizing security. In an era where digital communication dominates, having reliable ways to stay connected and protected is more important than ever.