modules/forum/post.tpl

contact bucataras.ro

23.06.2015 / 13:34

Nick: marcelalidia22
Bucataras incepator
Bucataras din: 21.02.2013
Retete: 19
Scrie-i mesaj privat

Cine imi poate spune cum pot schimba password-ul din pagina personala, deoarece trebuie sa cer de fiecare data un password provizoriu si am contactat pe adresa bucataras.ro , dar nimeni nu imi raspunde de la adresa la care am trimis email ca sa imi spuna de unde din pagina parsonala se poate schimba password-ul.

Sau daca cumva stiti adresa de email de la bucataras.ro...deoarece eu am scris la adresa care am gasit-o la pagina bucataras.ro.

Va multumesc pentru raspuns!

marcelalidia22

Citeaza

23.06.2015 / 21:02

Nick: Ina
Bucataras Chef
Bucataras din: 09.04.2010
Retete: 579
Scrie-i mesaj privat

marcelalidia22 a spus:

Cine imi poate spune cum pot schimba password-ul din pagina personala, deoarece trebuie sa cer de fiecare data un password provizoriu si am contactat pe adresa bucataras.ro , dar nimeni nu imi raspunde de la adresa la care am trimis email ca sa imi spuna de unde din pagina parsonala se poate schimba password-ul. Sau daca cumva stiti adresa de email de la bucataras.ro...deoarece eu am scris la adresa care am gasit-o la pagina bucataras.ro. Va multumesc pentru raspuns! marcelalidia22

scrie un mesaj privat lui  Bucataras     

Citeaza

24.06.2015 / 10:18

Nick: gaby_d
Bucataras Minunat
Bucataras din: 14.10.2009
Retete: 622
Scrie-i mesaj privat

Da clik pe linkul acesta - www.bucataras.ro/permalink/326371/

Te duce la imaginea in care ti-am explicat pasii.

in primul rand clik pe avatarul tau si ti se deschide asa cum ti-am facut eu in capturi.

Sper sa intelegi.

Citeaza

29.11.2023 / 11:56

Nick: yonay74685
Bucataras incepator
Bucataras din: 29.11.2023
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

This Mens Christmas Blazer will definitely make a statement and create a lasting impression on everyone around you, whether you're attending a formal dinner or a laid-back workplace party on Christmas.

Citeaza

17.03.2025 / 12:36

Nick: tigacow8
Bucataras incepator
Bucataras din: 16.03.2025
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

In today’s fast-paced world, staying in contact with family and friends is essential. Whether through calls, messages, or social media, communication keeps relationships strong. However, ensuring the safety of loved ones, especially children, is a growing concern. This is where Msafely’s advanced SMS tracker comes in. It helps parents monitor their child’s messages, ensuring they stay safe from online threats. By using such tools responsibly, families can maintain trust while prioritizing security. In an era where digital communication dominates, having reliable ways to stay connected and protected is more important than ever.

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

utilizatori

Rocsi