![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Zona foto culinara: sfaturi, pareri, ponturi legate de pozele culinare si retete
03.05.2018 / 21:21
Citeaza
Eu folosesc telefonul deoarece e mult mai performant decat aparatul foto din dotare :) ....
03.05.2018 / 22:08
Citeaza
Mersi, fetelor! Azi am invatat ceva! Acum urmeaza sa pun in practica toate sfaturile!
04.05.2018 / 11:49
Citeazarocsi_1612 a spus:
Mirela, nu gresesti cu nimic, dar atunci cand soarele bate diresc pe preparat, pozele nu ies ok. Cel mai bine, daca vrei sa te folosesti de lumina naturala, faci poze atunci cand soarele este aproape de locul in care faci pozele, dar sa nu bata pe preparat. Nici mie nu imi ies deloc cum trebuie, daca bate soarele direct. Eu cand vad ca mai are vreo 10 cm sa zic asa si se apropie de locul unde fac pozele, atunci profit. Dar iti dai seama ca nu mereu reusesc asta :D
Rocis, ai poze si prezentari minunate. O intrebare, cum faci cu fundalul negru, ai o cutie ceva?
04.05.2018 / 20:32
Citeazapanacris a spus:
Rocis, ai poze si prezentari minunate. O intrebare, cum faci cu fundalul negru, ai o cutie ceva?
Cristina, pentru fundalul negru, folosesc un material negru, mat si il sprijin pe monitorul calculatorului. In rest scanduri, hartii care imita ziarul...