![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
noul "Bucataras"
07.12.2011 / 18:13
CiteazaSandie a spus:
In legatura cu noul " Bucataras " eu am o alta nemultumire. Am mai scris in trecut ca nu putem clasifica in nici un fel retele preferate, dar cel putin atunci paginile erau numerotate si atunci cind cautam o anumita reteta stiam numarul paginii si o puteam gasi cit de cit. Acum a disparut si numaratoarea paginilor si daca vreau sa fac o anumita reteta trebuie sa le iau pe toate la rind ( si am ceva pastrate ) pina gasesc ceea ce vreau. Oare nu se poate gasi o metoda mai buna pentru organizarea retetelor preferate?
propune o metoda. cautare ?
07.12.2011 / 19:14
Citeazamsyc a spus:
acum...nu le putem avea pe toate,nu?dar o gospodina are mereu timp in bucatarie...in plus e si optiunea cautare.scrie numele acolo sau un cuvint doaua din titlu si o vei gasi mai usor................
07.12.2011 / 23:31
Citeaza
Mircea, sa stii ca nu vreau sa te pun la treaba
dar Sandie are dreptate. Fa cumva sa avem posibilitatea de salt la o anumita pagina, nu din 10 in 10. Asta si la retete nu numai la "favorite"
08.12.2011 / 07:15
Citeaza
altfel zis, Miha, ai vrea sa fie mai putine retete pe pagina afisata?
exemplu: din pagina in pagina cu 10 retete per pagina
sau din 10 in 10 pagini cu 100 retete afisate
?
08.12.2011 / 07:47
Citeaza
eu am vazut la "chefkoch.de" un site nemtesc foarte popular, un sistem in care fiecare are o carte de bucate proprie in care poate pune retetele dupa categorii, ca in retetarul general....poate poti sa te uiti, Mircea....daca crezi.....
Recomandari pentru tine si casa ta
08.12.2011 / 10:13
Citeazamiha a spus:
Mircea, sa stii ca nu vreau sa te pun la treaba dar Sandie are dreptate. Fa cumva sa avem posibilitatea de salt la o anumita pagina, nu din 10 in 10. Asta si la retete nu numai la "favorite"
ce suflet bun ai tu miha :)
deocamdata am pus cate 20 si in pagina de retete si in cea de favorite.
o sa fac sa se poata cauta dupa cuvuinte in retetele unui user si in favorite. nu stiu de ce dar nu mi se pare helpful sa ma duc la pagina 142
08.12.2011 / 11:58
Citeazadanakarin a spus:
eu am vazut la "chefkoch.de" un site nemtesc foarte popular, un sistem in care fiecare are o carte de bucate proprie in care poate pune retetele dupa categorii, ca in retetarul general....poate poti sa te uiti, Mircea....daca crezi.....
Si eu am mai propus varianta "Chefkoch". Acolo fiecare poate sa isi faca cate categorii vrea, pentru a stoca retetele favorite. Poate nu tin minte ce retete am salvat ca favorite (ca deh...sunt batrana
). Daca insa vreau sa fac un tort, as putea cauta in categoria "Torturi".
08.12.2011 / 16:05
Citeaza
eu bag tot la favorite da' nu stiu daca am facut ceva de acolo
)))))))))))))))))))))))))))))0
08.12.2011 / 16:46
Citeazamsyc a spus:
Metode sint multe: numerotarea paginilor, pe categorii, ordine alfabetica... Deasemenea ideea data de Caroline este foarte buna. Type numele retetei si atunci apar toate retetele care au in titlu unul sau mai multe cuvinte de la reteta respectiva, astfel reducindu-se numarul lor si este mai usor s-o gasesti pe cea care o vrei. O astfel de metoda o puteti gasi la kraftrecipes.com sau kraftcanada.com. Deasemenea altfel de organizare a recipe box mai puteti gasi si la allrecipes.com sau tasteofhome.com. Inteleg ca Bucataras.ro este un website relativ nou si sint sigura ca, cu timpul, o sa-l imbunatatiti din ce in ce mai mult. Mie imi face o deosebita placere cind gasesc aici multe retete de mincaruri si prajituri care le stiu din copilarie si pe care le prepar pentru familia mea.
08.12.2011 / 21:05
Am pus cautare in favorite: http://www.bucataras.ro/Sandie/retete-preferate/
Altfel, sintem din 20 decembrie 2008 online, iar ca structura sintem de departe cel mai complex, Sandie
. Si ne mai facem, de aceea totdeauna sintem receptivi la ideile noi propuse din comunitate.
Ca dovada ca tu ai ridicat o problema si in citeva zile s-a actionat
Cind postezi si tu prima reteta?
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 08.12.2011 21:06:24
08.12.2011 / 22:53
Citeazaela a spus:
am incercat sa pun si eu poze intr-un album,dar nu a mers
Ella..eu doar ce am incarcat poze in album ....la mine a mers!!!
09.12.2011 / 22:13
Citeazamsyc a spus:
ce suflet bun ai tu miha :) deocamdata am pus cate 20 si in pagina de retete si in cea de favorite. o sa fac sa se poata cauta dupa cuvuinte in retetele unui user si in favorite. nu stiu de ce dar nu mi se pare helpful sa ma duc la pagina 142
Mircea... am vrut sa caut o reteta de-a mea, postata prin 2009. A trebuit sa iau toate retetele la rand, din 10 in 10, pana am ajuns unde aveam nevoie. Alfel ar fi stat treaba daca aveam posibilitatea sa ma duc direct la pagina 15