Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.12.2011
Cum procedezi pentru blat: Freci galbenusurile cu zaharul, apoi adaugi praful de copt stins cu zeama de lamaie.Bati albusurile spuma cu un praf de sare, le incorporezi cu grija in compozitia de albusuri, pui si nuca macinata si faina si...
mai multe
publicat la 10.12.2011
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Unghiera BISALUO
Set de 2 recipiente pentru cereale
Perna ergonomica Karll
Set de 3 boluri Ellenge
Suport pentru ustensile de bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 11:52
la 09:21
ieri la 09:55
pe 21.05 la 10:32
pe 20.05 la 10:36
4 comentarii
3 comentarii
de mihaelar63 9
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
1 voturi
RODIMUR
Bucataras
-Licurici- 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
xana 1
Ligia34 1
RODIMUR 8
1193 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
215 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura cu crema de cafea si rom
Cum procedezi pentru blat: Freci galbenusurile cu zaharul, apoi adaugi praful de copt stins cu zeama de lamaie.Bati albusurile spuma cu un praf de sare, le incorporezi cu grija in compozitia de albusuri, pui si nuca macinata si faina si...