Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.02.2015
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...
mai multe
publicat la 08.03.2015
Voturi:98
Voturi:58
Voturi:67
Termometru cu ecran LCD
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Lumanare parfumata
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 250 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:16
de Caty 3
ieri la 20:11
ieri la 09:27
de Retete_gustoase 1
pe 30.07 la 12:45
pe 30.07 la 08:37
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
vasimur
reisnaor_2006 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gusti 1
Rocsi 9
1282 puncte
RODIMUR 8
1106 puncte
vasimur 4
157 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
MotanLaOale 8
52 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de fasole cu tarhon
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...