Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.02.2015
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...
mai multe
publicat la 08.03.2015
Voturi:67
Voturi:58
Voturi:98
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Cantar digital pentru bucatarie
Taietor de pizza
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 borcane de depozitare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 07.02 la 17:14
pe 07.02 la 16:05
pe 07.02 la 10:59
de Panacris 9
pe 06.02 la 19:55
pe 06.02 la 14:14
8 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
UrsanMihaela
RODIMUR
ANCA 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
georgy25 1
fendy 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de fasole cu tarhon
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...