Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 17.07.2012
Cratita 1 Se pun impreuna: - galbenusurile, fructoza, uleiul si laptele. Amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati faina si praful de copt. Atentie, faina integrala este mult mai grea decat cea alba, va trebui sa amestecati bine si ceva...
mai multe
publicat la 17.07.2012
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Suport pentru ustensile de bucatarie
Cantar digital pentru bucatarie
Taburet pliabil telescopic
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
ieri la 18:31
de Bucataras 8
pe 20.06 la 17:21
pe 20.06 la 15:26
pe 20.06 la 11:30
pe 19.06 la 08:04
4 comentarii
3 comentarii
de Rocsi 9
4 voturi
3 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
gratziela 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Madlen 1
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan integral cu fructoza
Cratita 1 Se pun impreuna: - galbenusurile, fructoza, uleiul si laptele. Amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati faina si praful de copt. Atentie, faina integrala este mult mai grea decat cea alba, va trebui sa amestecati bine si ceva...