Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 17.07.2012
Cratita 1 Se pun impreuna: - galbenusurile, fructoza, uleiul si laptele. Amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati faina si praful de copt. Atentie, faina integrala este mult mai grea decat cea alba, va trebui sa amestecati bine si ceva...
mai multe
publicat la 17.07.2012
Rola de folie pentru prajituri
Set de 250 forme pentru briose
Perie de pantofi
Veioza OSVINO, LED
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 decojitoare universale de legume
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 14.02 la 15:44
pe 14.02 la 15:27
de Panacris 9
pe 14.02 la 11:13
pe 14.02 la 10:25
pe 13.02 la 09:47
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
UrsanMihaela
RODIMUR
vasimur
pity19 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Panacris 9
2074 puncte
Rocsi 9
356 puncte
vasimur 4
273 puncte
RODIMUR 8
251 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan integral cu fructoza
Cratita 1 Se pun impreuna: - galbenusurile, fructoza, uleiul si laptele. Amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati faina si praful de copt. Atentie, faina integrala este mult mai grea decat cea alba, va trebui sa amestecati bine si ceva...