
publicat la 14.02.2014
publicat la 26.01.2014
publicat la 26.01.2014
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Voturi:98
Bucataras.ro
[email protected]
Foietaj trandafir
Se lasă foietajul la dezgheţat şi se topeşte margarina; Salamul cu şuncă se feliază subţire şi se taie fiecare bucată în două; Se taie foietajul bucăţi subţiri, se unge fiecare foaie cu margarină, se aşează salamul şi se rulează; Am folosit tava de brioşe...
Salata Boeuf
Se pun la fiert cartofii cu coajă şi spălaţi bine, morcovii şi carnea. După ce au fiert, cartofii se curăţă şi se dau pe răzătoare, iar carnea se taie mărunt cu cuţitul. Se dau pe răzătoare morcovii şi castraveţii, se storc, după care se amestecă cu toate ingredientele....
Aperitiv Casuta
Se prepară ouşoarele ca în imagine, apoi se asamblează căsuţa. Se îmbracă casuţa de polistiren în folie de aluminiu şi se înfinge şunca în scobitori pentru a forma uşa; Ferestrele se construiesc din felii de caşcaval, acoperişul din...