Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
mai multe
publicat la 29.10.2013
Suport pentru ustensile de bucatarie
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 4 pahare de whisky
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:06
la 09:29
la 09:26
ieri la 08:32
de Retete_gustoase 1
pe 30.04 la 12:24
3 comentarii
de oanapl 8
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
Rocsi
mirela_sagi 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mary_mary 1
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.