Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
mai multe
publicat la 29.10.2013
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Perie de pantofi
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 18:06
la 10:56
ieri la 08:39
ieri la 08:34
de Retete_gustoase 1
pe 08.04 la 17:22
5 comentarii
4 comentarii
de oanapl 8
3 comentarii
de Criss 6
2 comentarii
7 voturi
5 voturi
4 voturi
3 voturi
UrsanMihaela
MotanLaOale
vasimur
adry88 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ArianaBala 1
ricamil 1
dannasb 1
liliana114 1
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.