Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
mai multe
publicat la 29.10.2013
Cantar digital pentru bucatarie
Unghiera BISALUO
Placa de tocat fata-verso
Veioza OSVINO, LED
Tava pentru servire Jalz Jalz
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 17:50
de Bucataras 8
la 15:17
la 07:35
ieri la 08:31
pe 15.10 la 10:04
3 comentarii
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
Rocsi
MotanLaOale
KramerMariana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.