Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
publicat la 29.10.2013
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 10 forme pentru briose
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 2 decojitoare universale de legume
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 13:05
la 10:56
de Panacris 9
ieri la 14:38
pe 19.02 la 12:27
pe 19.02 la 09:01
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Bucataras
RODIMUR
vasimur
MIUTA 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
roxanamiti 1
arakelian 1
matusica 1
Panacris 9
2093 puncte
RODIMUR 8
1208 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
493 puncte
UrsanMihaela 1
254 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.