karma

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 09.12.2010

RETETE3
PRIETENI1
Retete

Saslik

In Porc la 4 Sep 2011

Carnea, se presara cu sare, cimbru piper, alte ierburi dupa gust,, apoi se amesteca cu restul de ingrediente mentionate mai sus, compozitie in care se lasa 12 ore cel putin, la frigider, De fapt am inteles ca asta ar fi secretul, sa-i zicem "macerarea" carnii intr-o astfel de compozitie.  Eu...

Scoici in sos picant

In Fructe de mare la 4 Sep 2011

Am innabusit bine ceapa data pe razatoare cu usturoiul maruntit, lamaia, ardeiul gras, uleiul si putina apa pana s-au inmuiat toate, am adaugat scoicile spalate, oparite si scurse, apoi pasta de tomate, chilli, piperul, patrunjel la final pentru savoare. In loc de chilli sauce se poate foarte...

Crema de cacao delicioasa , pentru tort

In Dulciuri la 23 Aug 2011

La bain marie fierbem 3 oua, 1 cana de zahar, 1 pachet de cacao, 3 linguri de faina, jumatate de pahar cu lapte, amestecand incontinuu pentru a nu se forma cocoloase, pana devine ca o ciulama groasa, dupa care se lasa la racit (intre noi fie vorba, am patit-o si cu cocoloasele insa s-a dres...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 04.09.2011

Saslik

publicat la 04.09.2011

Scoici in sos picant

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]