Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Suceava
Bucataras din 14.05.2014
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...
publicat la 29.06.2014
In cont 2
Set de 10 forme pentru briose
Set de 2 teluri Kasahome
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:32
la 10:58
de Gherca Daniela 5
ieri la 20:14
ieri la 09:51
pe 26.06 la 10:37
5 comentarii
de Constelatialeu 9
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
vasimur
RODIMUR
laylalala 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Patricia Iordache 1
Petrutac 1
maerean_alina_maria 1
mugu43 1
burlacuelena 1
Rocsi 9
2439 puncte
vasimur 4
158 puncte
RODIMUR 8
134 puncte
MotanLaOale 8
70 puncte
oanapl 8
7 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de vacuta
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...