Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Suceava
Bucataras din 14.05.2014
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...
publicat la 29.06.2014
In cont 2
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 4 pahare de whisky
Set de 250 forme pentru briose
Rola de folie pentru prajituri
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:11
de RODIMUR 8
la 02:56
de Andra_Constantinescu 6
ieri la 15:13
de vasimur 4
ieri la 10:38
ieri la 06:15
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
de Constelatialeu 9
5 voturi
MotanLaOale
Constelatialeu
lilik 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
remy_81 1
Rocsi 9
1219 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de vacuta
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...