Curatam usturoiul (lasand bulbul, tija si frunzele) si apoi il spalam.
Taiem usturoiul in bucati mici (de aproximativ 1-2 cm) si mixam. Adaugam rand pe rand uleiul, apa minerala si otetul sau zeama de lamaie si mixam.
Transferam mujdeiul intr-un bol si adaugam sare dupa gust. Amestecam cu...
Se curata ceapa, se spala ,se taie marunt , se inabuse in unt si se stinge cu o ceasca de supa de zarzavat(sau apa).Se adauga faina in ploaie amestecand continuu ca sa nu se formeze cocoloase apoi mustarul , smantana si cascavalul.Se lasa sa fiarba cateva minute iar...
Mujdei de usturoi verde
Curatam usturoiul (lasand bulbul, tija si frunzele) si apoi il spalam. Taiem usturoiul in bucati mici (de aproximativ 1-2 cm) si mixam. Adaugam rand pe rand uleiul, apa minerala si otetul sau zeama de lamaie si mixam. Transferam mujdeiul intr-un bol si adaugam sare dupa gust. Amestecam cu...
Sos de mustar
Se curata ceapa, se spala ,se taie marunt , se inabuse in unt si se stinge cu o ceasca de supa de zarzavat(sau apa).Se adauga faina in ploaie amestecand continuu ca sa nu se formeze cocoloase apoi mustarul , smantana si cascavalul.Se lasa sa fiarba cateva minute iar...