Se amesteca ingredientele si se pasteaza intr-un container inchis ermetic.
Se adauga o lingurita la o cana de apa clocotinda.
Se poate da cadou,fara a uita sa specifici pe o eticheta cum se face.
Adauga apa,zaharul,cuisoare,scotisoara,vinul si sucul de la portocala intr-o oala. Incalzeste-l,dar nu-l fierbe. Adauga coaja de portocala si tine-l la foc mic 15 minute. Serveste imediat.
Amestec de ceai cu scortisoara si portocala
Se amesteca ingredientele si se pasteaza intr-un container inchis ermetic. Se adauga o lingurita la o cana de apa clocotinda. Se poate da cadou,fara a uita sa specifici pe o eticheta cum se face.
Vin fiert nemtesc - Gluhwein
Adauga apa,zaharul,cuisoare,scotisoara,vinul si sucul de la portocala intr-o oala. Incalzeste-l,dar nu-l fierbe. Adauga coaja de portocala si tine-l la foc mic 15 minute. Serveste imediat.