Vin fiert nemtesc - Gluhwein

de Mitinita in Bauturi, 18 Noi 2010 | 8034 vizualizari

 

La noi azi a fost frig,numai bine pentru o cana de vin fiert.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana apa
  • 1/2 cana zahar
  • 2 cuisoare
  • 2 betisoare de scortisoara
  • 1 portocala
  • 1 sticla de vin rosu (750 ml)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vin fiert nemtesc - Gluhwein:

Adauga apa,zaharul,cuisoare,scotisoara,vinul si sucul de la portocala intr-o oala. Incalzeste-l,dar nu-l fierbe. Adauga coaja de portocala si tine-l la foc mic 15 minute. Serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vin fiert nemtesc - Gluhwein" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Mitinita 1

28.11.2010, 21:23

iarna asta incerc toate variantele posibileparca prea frig e...

susu 1

03.12.2010, 22:54

Frumoasa prezentare, cei doi se incalzesc cu o cana de vin fierbinte

Mitinita 1

04.12.2010, 20:30

multumesc susu.acuma parca m-as incalzi si eu la o cana cu vin.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]