nadina73

3

Bucataras
talentat

Sant Carles de la Rapita

Bucataras din 19.02.2010

RETETE738
PRIETENI249
Retete / Mancaruri cu carne

Piept de curcan cu piure

In Mancaruri cu carne la 4 Iun 2010

Se curata cartofii si  se pun la fiert cu sare .Cand sant fierti se amesteca bine sa se zdrobeasca apoi se pune untul ,apoi laptele fierbinte si smantana si se mixeaza foarte bine. Pieptul de curcan se taie in felii si se lasa intr-un vas cu lapte doua ore si se pune la rece(carnea este...

Costite cu cartofi la cuptor

In Mancaruri cu carne la 1 Iun 2010

Se taie costita bucati . Cartofii se curata de coaja si se taie in 4 Usturoiul se curata si se piseaza apoi se amesteca cu sare ,pasta de tomate si vin. Se unge un vas cu unt apoi se pun costitele cate una si cate 2 bucati de cartofi si iar costita si iar cartofi. Ceapa se curata si se...

Shaorma cu carne de curcan

In Mancaruri cu carne la 30 Mai 2010

Se pregatesc lipiile, se pun toate ingredientele in masina de paine si se framanta bine apoi se lasa la dospit.Dupa ce au dospit se ia cate o bucata din aluat si se intinde cu sucitorul in forma rotunda (cat de cat)apoi se coace intr-o tava de teflon fara ulei pe ambele parti Pieptul de...

Aripi de curcan marinate, preparate in cuptor, cu cartofi

In Curcan la 30 Mai 2010

Se prepara sosul pentru marinat Se amesteca toate ingredientele cu badidora foarte bine,apoi se pune sosul peste aripile de de curcan sa le cuprinda bine apoi se pun intr-o cutie cu capac sau punga si se lasa la marinat pana a doua zi (le pregatiti  de seara si a doua zi doar le puneti...

Clatite umplute cu ciuperci

In Mancaruri cu carne la 18 Mai 2010

Se face aluatul de clatite ,se amesteca bine ouale cu vanilia si coaja de lamaie, apoi se pune laptele si faina si se amesteca bine sa nu se faca cocoloase. La final se pune 1 canita de ulei Se coc clatitele ,eu nu mai pun ulei in tigaie deoarece am pus in compozitie si daca tigai e buna...

Pui cu cus- cus

In Pui la 17 Mai 2010

Se curata ceapa si se toaca marunt apoi se pune la calit in ulei, dupa 3-4 minute se pune si ardeiul taiat cubulete. Carnea se taie cubulete(fara piele si os) si se prajeste putin in unt(1 lingura)sa se rumeneasca putin si se condimenteaza cu sare si piper  si curry dupa care se pune...

Pasta de mititei

In Mancaruri cu carne la 16 Mai 2010

Se toaca toata carnea si se amesteca bine apoi se pune sare,piper,cimbru,condimentul pt mititei,iar usturoiul se curata se zdrobeste bine si se amesteca bine cu apa minerala. Se ametesteca bine toate condimentele si se framanta foarte bine, la sfarsit se pune bicarbonatul si se  amesteca...

Vinete umplute

In Pui la 13 Mai 2010

Se taie vinetele in bucati ,apoi se curata de miez.Miezul se zdrobeste bine cu badicora si se caleste cu ceapa tocata marunt si ardeiul. Pieptul de pui se taie bucatele mici sau se toaca si se caleste si el in putin ulei,apoi se lasa sa fiarba cu putina apa, dupa care se pun ciupercile taiate...

Chiftelute cu sos alb si mazare

In Mancaruri cu carne la 11 Mai 2010

Se ameteca bine carnea cu cartofii razuti si storsi, apoi se pune oul ,sare,piper,usturoi pisat.Se fac chiftelute mici si se prajesc in ulei Sosul: Se pune uleiul intr-o tigaie sa se infierbinte bine apoi se pune faina si se caleste putin dupa care se pune laptele cate putin, apoi...

Rulouri cu piept de curcan

In Mancaruri cu carne la 10 Mai 2010

Se condimenteaza bine cu sare si piper pieptul de curcan (se poate si cu piept de pui ,in schimb eu prefer mai bine cel de curcan) apoi se pune cate o feliuta de sunca si cate una de cascaval,iar la un capat se pun cate 1 feliuta ardei rosu si una de  ardei verde si se ruleaza , se prinde...

Chiftelute in sos cu piure

In Mancaruri cu carne la 4 Mai 2010

Se pregateste carne de chiftelute se amesteca bine toate apoi se formeaza chiftelute si se coc in ulei Pt sosul de rosii: Se pune ulei intr-o cratita apoi se pune faina si se caleste putin dupa care se pune  pasta de tomate si se amesteca bine pana se ingrosa  se pune sare...

Pulpe de pui imbracate in cascaval in vasul roman

In Mancaruri cu carne la 29 Apr 2010

Se curata pulpele bine se sterg cu un prosopel de hartie apoi se condimeteaza bine cu sare,piper,boia,curry pe ambele partie dupa care se pun in vasu roman cu putin ulei de masline ,dupa care se pun boabe de piper, frunze de usturoi verde taiar ,apa si mujdei de usturoi apoi se pun la cuptor...

Varza calita cu kaizer si carnacior

In Mancaruri cu carne la 28 Apr 2010

Se lasa putin varza in apa (in cazul meu am facut cu varza murata,ultimele 2 ) apoi se toaca marunt si se pune la calit in ulei impreuna cu sare, putin piper,cimbru si marar tocat si se lasa sa se caleasca bine eventual mai puneti 1 cescuta mica de apa Intre timp feliutele de kaizer se prajesc...

Paprikas de pui cu smantana

In Mancaruri cu carne la 22 Apr 2010

Se curata ceapa si se toaca marunt ,apoi se caleste in putin ulei dupa care se pune boiaua de ardei dulce,sare si bucatile de carne si pipotele(eu am pus si 2 pipote care le-am fiert inainte putin cu apa cu sare) si 1 canita de apa si ardeiul rosu taiat pestisor, se lasa sa fierba la foc mic...

Pui pe sare in vas roman

In Mancaruri cu carne la 18 Apr 2010

Se curata bine puiul si se spala apoi se condimenteaza putin de tot cu sare . Eu am pus si piper si praf de usturoi. Se taie puiul pe piept si se aseaza cu partea de piept in jos pe sare se pune la cuptor pt mai bine de o aoa am pus eu la 150 grade. Se serveste cu mujdei de usturoi si...

Masa voinicului

In Porc la 18 Apr 2010

Se topeste untul apoi se pune carnea sarata si piperat sa se prajeasca ,iar la final se pune pasta de mititei Cartofi se curata si se taie rondele(cum doriti) si se prajesc in ulei Se servesc cu mustar sau de ce nu cu o salata  

Tocanita din pipote de curcan

In Mancaruri cu carne la 16 Apr 2010

Se curata ceapa si se toaca apoi se caleste in ulei Se pune boiaua de ardei , apoi pipotele curatate si taiate si bucatele de ardei rosu Se lasa sa se calesca putin 4-5 minute apoi se pune 1 cana mare de apa si se lasa sa fiarba la foc potrivit Cand sant fierte se face 2 linguri de faina...

Pulpe de curcan pane

In Curcan la 7 Apr 2010

Se curata bine pulpele si eu le tai in 3 ca sant mari nu foarte mari dar oricum sa se patrunda bine ,apoi se sareaza si se puipereaza si eu pun si putin praf de usturoi dupa care se lasa putin sa intre sarea in ele Se dau prin oul batut apoi prin faina alba de 3 ori prin ou si de 2 ori prin...

Sarmalute combinate si cu costita

In Porc la 6 Apr 2010

Se caleste ceapa putin apoi se pune orezul si condimentele apoi se ameteca cu carnea si oul si 4-5 linguri pasta de tomate dupa care se impacheteaza sarmalutele ( eu le fac mai mici) Sarmalutele cu pasat,tot asa se caleste ceapa putin apoi se spala foarte bine pasatul in foarte multa apa...

Carnaciori de curcan cu cartofi

In Curcan la 8 Mar 2010

Numic mai simplu se prajesc carnaciori in putin unt topit si se servesc cu garnitura de orez sau cartofi si binenteles cu o salata

Piept de curcan cu garnitura

In Curcan la 27 Feb 2010

Se taie pieptul de curcan feli nu forte subtiri si se pune in lapte 2-3 ore apoi se  condimenteaza cu sare si piper dupa care se lasa putin cu condimentele apoi se prajeste pe gratar. Zarzavaturile se calesc in putin ulei de masline (cat scrie pe punga 7-8 minute ) dupa care se pune pe...

Afisate 61 - 81 din 81 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Puneţi degetul pe rană şi apăsaţi. Dacă faceţi totul corect, o să îl doară şi mai tare.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]