Pulpe de curcan pane

de nadina73 in Curcan, 7 Apr 2010 | 6647 vizualizari

 

super bune,daca sant facute la foc mic sa fie patrunse bine

 

INGREDIENTE

  • 3pulpe de curcan nu foarte foarte exagerat de mari
  • 3 oua
  • faina alba
  • sare,piper
  • putin praf de usturoi
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan pane:

Se curata bine pulpele si eu le tai in 3 ca sant mari nu foarte mari dar oricum sa se patrunda bine ,apoi se sareaza si se puipereaza si eu pun si putin praf de usturoi dupa care se lasa putin sa intre sarea in ele

Se dau prin oul batut apoi prin faina alba de 3 ori prin ou si de 2 ori prin faina poi se prajesc in ulei la foc foarte mic si cu capac aproximativ 25 -30 minute bune pentru o tura la prajit sa se patrunda bine si se intorc din cand in cand

Se cresteaza din loc in loc cu cutitul sa se patrund bine pana nu le prajim

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]