-tony-

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 25.08.2012

RETETE46
PRIETENI162
Retete / Aperitive / Garnituri

Aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 21 Ian 2013

Se curata gogonelele de interior,se presara sare in interior si se lasa cu fata in jos sa se scurga bine. Tonul se scurge de uleiul din conserva,se marunteste bine cu o furculita. Se taie morcovul rondele.Maslinele se spala si se scurg bine de apa. Se ia o gogonea,se pune o rondea de...

Salata de icre

In Aperitive / Garnituri la 21 Ian 2013

Se curata icrele de pielita ,se pune sare si se dau la rece pentru a lasa zeama. Cu ajutorul unui mixer ,mixam icrele adaugind cite putin ulei.Ele is vor mari volumul treptat. Apoi adaugam la fel,putin cite putin apa minerala si zeama de lamaie. Se adauga ceapa tocata marunt si se...

Rulada aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 2 Ian 2013

Orezul se fierbe in apa cu sare.Cind e fiert il dam de pe foc si se lasa la racit. Ouale se fierb si ele.Cind sunt gata le decojim si le taiem felii. Ardeiul si dovlecelul le taiem felii si le facem la grill.Le lasam sa se raceasca. Pe o foaie de aluminiu facem un strat de prosciutto...

Orez cu mix de branzeturi

In Aperitive / Garnituri la 26 Dec 2012

Orezul se pune la fiert. Morcovii se curata si se dau prin razatoare. Dovlecelul se taie cuburi mici, iar usturoiul se taie felii. Intr-o tigaie se caleste usturoiul impreuna cu dovlecelul. Se adauga sare si piper dupa gust. Cand orezul este aproape fiert, se adauga morcovul si se...

Mamaliga umpluta

In Aperitive / Garnituri la 9 Noi 2012

Se taie ciupercile in 4 ,in functie de marimea lor,se toaca ceapa. Intr-o tigaie cu putin ulei punem usturoiul zdrobit impreuna cu ceapa. Lasam sa se caleasca. Cand s-au calit ,se arunca usturoiul si se adauga ciupercile, carnea tocata si kaizerul. Adaugam sare si piper dupa gust si lasam la...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 12.02.2014

Musaca de vinete cu dovlecei

publicat la 05.01.2014

Sendvis cu carne pui

publicat la 27.10.2013

Hamburger Tony

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Incepe o perioada in care iti doresti mai putina agitatie si mai multa meditatie. Este momentul sa stai de vorba cu tine insuti/insati si sa iti clarifici ce te motiveaza si te ajuta sa progresezi, dar si ce anume te impiedica sa evoluezi asa cum ai vrea.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro