Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Timisoara
Bucataras din 05.02.2014
Cele 4 lamai le taiem in doua ; Stoarcem fiecare jumatate ; Scurgem zeama intr-un ulcior ; Adaugam 1 l de apa ; Punem cca 2-3 lingurite miere , dupa gust si amestecam.! Pofta mare!
publicat la 15.09.2016
publicat la 23.02.2015
publicat la 11.02.2015
Dup'-atâta frig și ceață - financiară, iar se arată soarele, de-acum nu iți mai îngheață mâna pe portofel și buzunarele.
Voturi:44
Voturi:55
Voturi:22
In cont 21
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 12:03
ieri la 11:31
ieri la 10:52
ieri la 09:20
ieri la 08:25
5 comentarii
4 comentarii
de oanapl 8
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Bucataras
Adele
vasimur
MotanLaOale
Rocsi 9
351 puncte
vasimur 4
317 puncte
oanapl 8
230 puncte
mihaelar63 9
223 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Limonada
Cele 4 lamai le taiem in doua ; Stoarcem fiecare jumatate ; Scurgem zeama intr-un ulcior ; Adaugam 1 l de apa ; Punem cca 2-3 lingurite miere , dupa gust si amestecam.! Pofta mare!