Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Timisoara
Bucataras din 05.02.2014
Cele 4 lamai le taiem in doua ; Stoarcem fiecare jumatate ; Scurgem zeama intr-un ulcior ; Adaugam 1 l de apa ; Punem cca 2-3 lingurite miere , dupa gust si amestecam.! Pofta mare!
publicat la 15.09.2016
publicat la 23.02.2015
publicat la 11.02.2015
Daca nu te decizi ce vrei sa faci astazi, altcineva o va face pentru tine.
Voturi:26
Voturi:91
Voturi:31
In cont 21
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
ieri la 16:18
de Bucataras 8
pe 07.11 la 17:01
pe 07.11 la 16:32
pe 07.11 la 12:06
pe 06.11 la 11:14
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
miki_a
Lau
dariadeea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Limonada
Cele 4 lamai le taiem in doua ; Stoarcem fiecare jumatate ; Scurgem zeama intr-un ulcior ; Adaugam 1 l de apa ; Punem cca 2-3 lingurite miere , dupa gust si amestecam.! Pofta mare!