O prajitura tare buna,sursa Bucataresele Vesele :)
Preparare blat: albusurile, zaharul, uleiul se freaca bine spuma. Albusurile se bat spuma tare. Se adauga galbenusurile frecate spuma in albus treptat si punem faina si praful de copt. Turnam totul in tava in care am pus hartie de copt si dam la cuptor.
Dupa ce s-a copt blatul (verificam cu scobitoarea) il scoatem si-l lasam sa se raceasca.
Preparare crema: branza impreuna cu zaharul si untul se freaca spuma. Crema astfel obtinuta se toarna peste blatul racit.
Cele 2 plicuri de budinca le amestecam cu cele 2 linguri de zahar si apoi adaugam treptat sucul Fanta si se da la fiert pana se ingroasa.
Compozitia astfel obtinuta se toarna asa calda peste crema de branza de pe blat.
Se lasa la racit.
Dupa racire se poate portiona,cu un cutit trecut din cand in cand printr-un jet de apa rece.
Pofta buna!