Merele se curata de coaja si se dau pe razatoare. Se pun apoi intr-o tigaie cu putin ulei pe foc sa se caleasca. Se adauga zaharul si se amesteca usor. Dupa ce capata o culoare aramie si se inmoaie, se iau de pe foc si se adauga scortisoara. Deasupra se adauga si nuca macinata si se amesteca...
Untul se lasa intai sa se moaie la temperatura camerei. Se mixeaza apoi untul cu zaharul pana devin o crema. Se adauga apoi ouale unul cate unul pana se incorporeaza bine. Se adauga sucul de la lamaie, coaja si esenta de vanilie si se amesteca. Se adauga faina in ploaie putin cate putin si se...
Reteta de preparare a papanasilor
Intr-un vas se pune branza de vaci care se va amesteca cu ouala pana ce acestea se incorporeaza bine. Se adauga deasupra zaharul si se continua amestecul. Se adauga esenta de vanilie si coaja de portocala. Dupa aceea se adauga faina cate putin si praful de...
Pentru prepararea crustei vom avea nevoie de un vas adanc in care vom mixa untul si zaharul pana se formeaza o pasta. Adaugam oul si il incorporam continuand sa amestecam. La final adaugam praful de sare si faina treptat pana la formarea unui aluat nu prea tare, pe care il dam la frigider pentru...
Se taie untul cubulete si se freaca intr-un vas cu o lingura de lemn pana capata o consistenta moale. Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se amesteca pana se formeaza crema. Se adauga ouale pe rand cu praful de sare si se amesteca pana la incorporare. Se adauga nuca macinata si ciocolata...
Cum se prepara Crema de zahar ars, desertul cremos si fin care te cucereste prin savoare
Intr-o cratita se caramelizeaza cele 200 g de zahar pana cand se topeste si capata o culoare aramie. Imediat ce s-a topit rotim vasul foarte repede pentru a tapeta peretii uniform. Il lasam apoi sa se...
Iata cum se prepara Reteta de Tiramisu cremos si aromat, cu mascarpone
Pregateste o cafea si indulceste-o dupa gust. Las-o sa se racoreasca si adauga un strop de rom.
Ia un vas in care sa poti bate albusurile si putina sare cu mixerul, pana devin spuma si isi dubleaza volumul. Adauga apoi...
Intr-un vas separa albusurile de galbenusuri. Cu un mixer, bate albusurile cu praful de sare pana cand se fac spuma si se intaresc. Adauga apoi zaharul treptat si mixeaza dupa fiecare lingura. Spuma se va intari si va avea o consistenta pufoasa si lucioasa. Separat amesteca galbenusurile cu...
Reteta de preparare a papanasilor
Branza de vaci se amesteca cu ouale, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt, coaja de lamaie, esenta de vanilie. Dupa ce incorporam bine ingredientele adaugam treptat faina si framantam usor pana se formeaza un aluat moale si pufos. Dupa ce lasam putin...
Desert placinta cu mere si nuca
Merele se curata de coaja si se dau pe razatoare. Se pun apoi intr-o tigaie cu putin ulei pe foc sa se caleasca. Se adauga zaharul si se amesteca usor. Dupa ce capata o culoare aramie si se inmoaie, se iau de pe foc si se adauga scortisoara. Deasupra se adauga si nuca macinata si se amesteca...
Fursecuri cu lamaie
Untul se lasa intai sa se moaie la temperatura camerei. Se mixeaza apoi untul cu zaharul pana devin o crema. Se adauga apoi ouale unul cate unul pana se incorporeaza bine. Se adauga sucul de la lamaie, coaja si esenta de vanilie si se amesteca. Se adauga faina in ploaie putin cate putin si se...
Reteta de preparare a papanasilor
Reteta de preparare a papanasilor Intr-un vas se pune branza de vaci care se va amesteca cu ouala pana ce acestea se incorporeaza bine. Se adauga deasupra zaharul si se continua amestecul. Se adauga esenta de vanilie si coaja de portocala. Dupa aceea se adauga faina cate putin si praful de...
Tarta cu cirese si crema de vanilie
Pentru prepararea crustei vom avea nevoie de un vas adanc in care vom mixa untul si zaharul pana se formeaza o pasta. Adaugam oul si il incorporam continuand sa amestecam. La final adaugam praful de sare si faina treptat pana la formarea unui aluat nu prea tare, pe care il dam la frigider pentru...
Biscuiti cu nuca si ciocolata
Se taie untul cubulete si se freaca intr-un vas cu o lingura de lemn pana capata o consistenta moale. Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se amesteca pana se formeaza crema. Se adauga ouale pe rand cu praful de sare si se amesteca pana la incorporare. Se adauga nuca macinata si ciocolata...
Crema de zahar ars, desertul cremos si fin care te cucereste prin savoare
Cum se prepara Crema de zahar ars, desertul cremos si fin care te cucereste prin savoare Intr-o cratita se caramelizeaza cele 200 g de zahar pana cand se topeste si capata o culoare aramie. Imediat ce s-a topit rotim vasul foarte repede pentru a tapeta peretii uniform. Il lasam apoi sa se...
Reteta de Tiramisu cremos si aromat, cu mascarpone
Iata cum se prepara Reteta de Tiramisu cremos si aromat, cu mascarpone Pregateste o cafea si indulceste-o dupa gust. Las-o sa se racoreasca si adauga un strop de rom. Ia un vas in care sa poti bate albusurile si putina sare cu mixerul, pana devin spuma si isi dubleaza volumul. Adauga apoi...
Reteta simpla si gustoasa de Chec clasic marmorat
Intr-un vas separa albusurile de galbenusuri. Cu un mixer, bate albusurile cu praful de sare pana cand se fac spuma si se intaresc. Adauga apoi zaharul treptat si mixeaza dupa fiecare lingura. Spuma se va intari si va avea o consistenta pufoasa si lucioasa. Separat amesteca galbenusurile cu...
Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de prune
Reteta de preparare a papanasilor Branza de vaci se amesteca cu ouale, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt, coaja de lamaie, esenta de vanilie. Dupa ce incorporam bine ingredientele adaugam treptat faina si framantam usor pana se formeaza un aluat moale si pufos. Dupa ce lasam putin...