2 variante de cartofi franţuzeşti

de Ade200 in Mancaruri de legume, 18 Mai 2012 | 5957 vizualizari

COMENTARII (11)

gaby_duceag 1

19.05.2012, 08:37

De ce-s pozele asa mici?
pacat.

Lau 1

19.05.2012, 09:40

bun

MonaMimi 1

19.05.2012, 10:25

MotanLaOale 1

19.05.2012, 10:40

Bya Ralu 1

19.05.2012, 11:24

buni

angyb 1

19.05.2012, 11:53

iry-gabriela 1

19.05.2012, 12:38

super introducere

Rocsi 1

19.05.2012, 23:08

buniiii

RuxyRux 1

20.05.2012, 00:04

Excelenti in orice combinatie! se pare ca in alimentatia romanului, cartoful e baza

mihaelar63 1

20.05.2012, 00:35

Felicitari Ade
Chiar nu stiam de varianta originla
Trebuie sa prepar si ,,, adevaratii cartofi frantuzest''
Pana atunci merg sa pun la fiert pentru astia ,,,romanesti''

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:50

bune ambele retete

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole boabe noua