Brownie cu cioco neagra si topping de caramele si nuci

de ala_oancea in Prajituri, 5 Feb 2010 | 7141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt
  • 120 gr cioco neagra
  • 150 gr zahar
  • 4 oua
  • 180 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • Topping:
  • 280 gr caramele cu lapte
  • 120 ml frisca lichida Hu-la-la
  • 150 gr nuci prajite si maruntite
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu cioco neagra si topping de caramele si nuci:

Se topeste untul si ciocolata, se adauga zaharul si se lasa sa se raceasca putin. Se adauga ouale si se mixeaza bine. Se amesteca faina cu praful de copt si cacaoa si se amesteca bine cele doua compozitii. Se toarna in tava peste hartia de copt si se coace aprox 30 de minute.
Intre timp se pun caramelele si frisca lichida la topit la foc mic, dupa care se adauga nucile. Dupa ce scoatem blatul din cuptor, il lasam sa se raceasca putin, apoi turnam toppingul. Se pune la frigider pana se intareste. Super bun !

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu cioco neagra si topping de caramele si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

ala_oancea 1

05.02.2010, 16:55

Multumesc

crisad 1

05.02.2010, 16:59

moaaaa ce bunatate ! sa vad dc reusesc sa o fac in wk (dc ma lasa baietii)

elena1988 1

08.03.2011, 11:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

Tort Pina Colada (cu ananas)

de RODIMUR 8

pe 01.09 la 15:58

Brioșe cu Oreo - Răsfățul dulce și rapid

pe 01.09 la 12:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine si ciocolata